Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

WMS, componentă-cheie pentru companiile care operează depozite

Date: 28-09-2022
Author: Alina Răfoi

Odată  cu extinderea masivă a tehnologiei, s-a schimbat profilul piețelor atât în domeniul business to business și în domeniul business to consumer, potrivit lui Tiberiu Pfiszter, Product Manager BITSoftware.

Comenzile trebuie livrate în timpi mai scurți, cu acuratețe cât mai mare și costuri cât mai mici. Totodată, portofoliul de produse s-a diversificat, fiecare business având de-a face cu un număr tot mai mare de produse. „Pe de altă parte, există  cerințe speciale, cum ar fi trasabilitatea loturilor cerută  de reglementările legale în domenii precum farmaceutic sau alimentar, sau trasabilitatea seriilor unice în vederea asigurării garanției la produse precum aparatele electronice sau piese auto.”

[citește mai mult...]

Granturi între 50.000 și 500.000 EURO pentru retehnologizarea IMM-urilor din industria construcțiilor prin POC 4.1.1 BIS

Date: 27-09-2022
Author: Alina Răfoi

LANSARE APEL PROIECTE POC 4.1.1 BIS –  28 SEPTEMBRIE 2022

Dezvoltarea afacerii existente poate fi semnificativ simplificată prin atragerea de fonduri europene nerambursabile. Prin programul POC 4.1.1 BIS, cu un buget de 360 milioane de euro, companiile de construcții pot primi acum sprijin din fonduri externe nerambursabile pentru:

  • modernizarea / echiparea / racordul la utilități publice / eficiență energetică a infrastructurilor de tip clădiri specifice aferente capacităților de producție existente, precum și pentru alte categorii de cheltuieli aferente infrastructurilor specifice de producție;
  • dotarea cu echipamente, utilaje specifice, mobilier specific, dotări IT, inclusiv pentru eficiență energetică, necesare activității de producție.
[citește mai mult...]

[Infografic] 4 mituri despre sisteme ERP în cloud

Date: 22-09-2022
Author: Alina Răfoi

Soluția ERP este arma (mai puțin) secretă a companiilor în lupta pentru succes. Deși soluțiile în cloud prind tot mai mult avânt, încă mai există mituri care influențează decizia de achiziție.

[citește mai mult...]

Digitalizarea activității departamentelor de Payroll și HR

Date: 15-09-2022
Author: Alina Răfoi

Nimănui nu-i este confortabil să audă că trebuie sa se transforme. Transformarea este un lucru înspăimântător pentru mulți, deși nu ar trebui. Digitalizarea nu trebuie să implice o transformare radicală a felului în care o companie face business, ba chiar din contra, dacă este implementată corespunzător, ea ar trebui să facă totul mai simplu și mai rapid, reducând astfel amprenta fiecărui proces și deci a sistemului, în general. Fundamental, procesul rămâne același, doar că este eliminată partea greoaie, efortul nejustificat al angajaților. Cele mai bune tehnologii sunt cele care-și fac treaba fără să le observăm. 

[citește mai mult...]

[ebook] Transformarea digitală, răspuns la provocările actuale din sectorul de construcții din România

Date: 13-09-2022
Author: Alina Răfoi

Adoptarea soluțiilor digitale în construcții a rămas puțin în urmă în România, dacă este să facem comparație cu alte țări din regiune (Polonia, Cehia, Slovacia). Ceea ce înseamnă că în perioada care urmează, rata de adopție a soluțiilor software dedicate industriei va fi din ce în ce mai mare. 

[citește mai mult...]

FluxVision WMS, o platformă flexibilă prin intermediul integrărilor

Date: 01-09-2022
Author: Alina Răfoi

FluxVision WMS nu este doar o soluție de gestiune a depozitului, ci o platformă flexibilă și extensibilă, care se poate integra cu ușurință cu alte aplicații utile organizației din care faceți parte. API-ul facilitează sincronizarea soluției de warehouse management în timp real cu soluții third-party și alte device-uri pe care le utilizați în cadrul companiei, și permite dezvoltatorilor să integreze WMS-ul atât la nivelul bazei de date, cât și la nivel de aplicație, cu orice aplicație terță sau cu o aplicație proprie.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...