Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Studiu de caz] Interwood utilizează Entersoft Business Suite pentru gestionarea tuturor proceselor de business

Date: 27-02-2024
Author: Alina Răfoi

INTERWOOD este lider în topul producătorilor și distribuitorilor de materiale de construcție din lemn în Grecia. Prezentă pe piață încă din 1983, INTERWOOD și-a propus să combine toată cunoașterea provenită din experiența sa îndelungată și să se adapteze la cerințele pieței prin dezvoltarea afacerii, servicii de calitate și produse la cel mai bun raport preț-calitate.

[citește mai mult...]

Drumul către succes: Top 5 rapoarte pentru distribuția de piese auto

Date: 23-02-2024
Author: Alina Răfoi

În lumea dinamică a distribuției de piese auto, companiile care doresc să rămână competitive au nevoie de mai mult decât produse de calitate și o logistică eficientă. Luarea deciziilor bazate pe date devine din ce în ce mai vitală pentru a naviga prin complexitățile industriei. Pentru a eficientiza operațiunile, a optimiza inventarul și a spori satisfacția clienților, distribuitorii de piese auto trebuie să utilizeze rapoarte detaliate. În această postare pe blog, vom explora primele cinci rapoarte care vă pot servi drept hartă spre succes în peisajul competitiv al distribuției de piese auto.

[citește mai mult...]

Provocările companiilor de distribuție de piese și accesorii auto rezolvate prin digitalizare

Date: 21-02-2024
Author: Alina Răfoi

Afacerile distribuitorilor de piese de schimb pentru automobile depășesc pragul de 1.5 miliarde de euro din vânzări anuale. Peste 50% din vânzări sunt generate de principalele 10 companii de pe piață, restul fiind împărțit între ceilalți actori din industrie.

Dezvoltarea firmelor din acest sector depinde de modul în care se regăsesc în strategia lor o serie de factori precum:

  • Îmbunătățirea experienței oferite clienților
  • Diversificarea portofoliului de piese și accesorii
  • Diversificarea și structura portofoliului de clienți
  • Ritmul de încorporare a tehnologiilor moderne cu un impact foarte semnificativ asupra dezvoltării și creșterii avantajului competitiv
[citește mai mult...]

Transformarea distribuției: puterea soluției software complete și integrate (ERP, SFA, xVAN, WMS, BI și e-Commerce)

Date: 16-02-2024
Author: Alina Răfoi

Companiile de distribuție joacă un rol esențial în lanțul de aprovizionare, iar menținerea competitivității în peisajul afacerilor moderne necesită utilizarea unor tehnologii avansate. O astfel de abordare de tip game-changer este utilizarea unei soluții complete și integrate ERP, SFA, xVAN, WMS, BI și e-Commerce. În această postare pe blog, vom explora beneficiile soluției software complete și integrate pentru companiile de distribuție.

[citește mai mult...]

Creșteți profitabilitatea depozitului în 5 pași

Date: 09-02-2024
Author: Alina Răfoi

Zona de distribuție și logistică a crescut exponențial în ultimii an. Pe măsură ce comerțul omnichannel a crescut, s-au deschis mai multe depozite, crescând concurența pe piață. Într-o industrie în plină expansiune și în creștere rapidă, cu o creștere dramatică a concurenței, multe depozite se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește extinderea sau chiar menținerea profitabilității. Găsiți în materialul următor 5 pași prin care depozitele își pot atinge obiectivele și-și pot îmbunătăți profitabilitatea.

[citește mai mult...]

Transformați activitatea de distribuție de produse cosmetice prin automatizarea forței de vânzări cu ajutorul Entersoft Mobile® CRM/SFA

Date: 07-02-2024
Author: Alina Răfoi

În calitate manager al unei companii de distribuție de produse cosmetice, înțelegeți importanța valorificării tehnologiei de ultimă oră pentru a eficientiza operațiunile, a stimula creșterea și a rămâne competitivi. Scopul Entersoft Mobile® CRM/SFA este de a spori productivitatea și performanța echipelor de vânzări, prin eliminarea operațiunilor repetitive, permițându-le să se concentreze pe maximizarea vânzărilor la fiecare client în parte. 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...