Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Infografic] 5 provocări în gestiunea intervențiilor de pe teren

Date: 16-12-2021
Author: Alina Răfoi

Cu sau fără pandemie, anumite categorii profesionale nu pot opta pentru telemuncă. Pentru acest gen de specialiști, am dezvoltat un set de soluții software și aplicații mobile care simplifică activitatea și le rezolvă provocările cu care se confruntă în munca pe teren. 

[citește mai mult...]

SocrateCloud vine cu funcționalități cheie pentru companiile din servicii

Date: 07-12-2021
Author: Alina Răfoi

În ultima perioadă ne-am concentrat eforturile pe dezvoltarea unor noi funcționalități cheie pentru companiile din Servicii, cu precădere interesante pentru centrele de Service și pentru toate companiile care lucrează pe proiecte. 

 

Astfel, procesele automatizate și rapoartele pe care vi le punem la dispoziție, vă ajută să câștigați timp, să utilizați cât mai bine resursele de care dispuneți și să luați decizii mai bune.

[citește mai mult...]

Pandemia, cel mai mare catalizator al transformării digitale

Date: 03-12-2021
Author: Alina Răfoi

Lumea văzută prin ochii unui idealist, ați putea spune, dar totuși realitatea demonstrează zi de zi că în orice rău există și un bine. Ok, când vorbim despre pandemie e greu să vedem și partea pozitivă a acesteia, însă a devenit cel mai mare catalizator al digitalizării. Forțate să permită munca de la distanță, să găsească noi modalități de a ajunge și de a servi clienții și să navigheze în complexitatea unui mediu extrem de instabil și imprevizibil, organizațiile au adoptat tehnologii digitale cu o viteză mai mare ca niciodată.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...