Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Socrate Salarii mereu la zi cu noile modificări legislative

Date: 29-05-2020
Author: Alina Răfoi

Domeniul fiscal este, de obicei, unul dintre cele mai afectate de schimbări în România. Suntem obișnuiți cu schimbările frecvente de legislație privind taxele și impozitele pentru venituri obținute și salariile angajaților. Anul acesta nu face deloc excepție de la această regulă, prima perioadă a anului fiind extrem de aglomerată, bogată în OUG-uri, iar modificările impuse de acestea sunt deja vizibile în cea mai recentă versiune a soluției Socrate Salarii. Am reușit cu succes, ca de fiecare dată, să răspundem în timp util la toate modificările foarte dinamice pe legislația generată de starea de urgență din punct de vedere salarial.

 

Prezentăm în continuare câteva dintre cele mai recente actualizări.

[citește mai mult...]

SocrateERP pentru decizii informate în timp real, pe timp de criză

Date: 25-05-2020
Author: Alina Răfoi

 

Apariția unei crize este, cu siguranță, cel mai mare test de performanță dat business-urilor. Închiderea birourilor, distanțarea socială, precum și toate măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii virusului au ca rezultat nevoia de digitalizare rapidă și o dată cu ea, creșterea cererii de soluții care facilitează colaborarea echipelor, dar și a soluțiilor ERP și CRM în cloud. 

 

Flexibilitatea și abilitatea unui business să-și adapteze activitatea la schimbările apărute la nivel național, dar și global, este foarte importantă. Pentru ca managerii să poată lua cele mai bune decizii într-un timp cât mai scurt, au nevoie de soluții de management capabile să satisfacă nevoia de viteză, agilitate și scalabilitate a business-urilor.

[citește mai mult...]

Email în cloud, câștig de timp și bani

Date: 17-05-2020
Author: Alina Răfoi

 

Experiența ultimelor 2 luni ne-a arătat (dacă mai era nevoie) că prezentul și viitorul sunt în cloud. Ca să ne putem desfășura activitatea în cele mai bune condiții, fără bătăi de cap, de oriunde ne-am afla, fie că rămânem acasă, fie că ne întoarcem la birou, ne ajută mai mult aplicațiile care sunt în cloud. Și primul lucru de care avem nevoie în fiecare zi când ne începem ziua de lucru este emailul. 

 

Pentru că suntem persoane organizate și ne plac listele, haideți să vedem în continuare lista beneficiilor pe care le aduce emailul în cloud.

[citește mai mult...]

Noua versiune SocrateERP în cloud vine cu roboți și noi funcționalități

Date: 13-05-2020
Author: Alina Răfoi

Cea mai nouă versiune de SocrateERP în cloud vine cu o serie de funcționalități și roboți noi, meniți să eficientizeze activitatea clienților noștri și să îi ajute să-și atingă obiectivele cât mai ușor. 

 

Iată care sunt câteva dintre noutăți.

[citește mai mult...]

Digitalizarea, singura variantă pentru eficiență și performanță în servicii

Date: 06-05-2020
Author: Alina Răfoi

 

Dacă mai era nevoie, ultimele săptămâni ne-au arătat că digitalizarea nu mai este o opțiune, ci este singura condiție pentru ca organizațiile să-și poată desfășura activitatea, iar economia să funcționeze în continuare. În loc să vedem situația actuală ca pe o criză, o putem considera momentul oportun pentru a accelera procesul de tehnologizare. Organizațiile care vor fi deschise către digitalizare vor fi cele care vor rezista pe piață și vor avea numai de câștigat. 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...