Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

BITSoftware aniversează primii 30 de ani de succes

Date: 24-11-2023
Author: Anca Cazacu

Echipa BITSoftware, pasionată de tehnologie, software și business, a urmărit constant perfecționarea, dezvoltarea și creșterea prin Inovație și Schimbare.

BITSoftware, companie emblematică a domeniului IT&C din România, aniversează 30 de ani de la înființare, o vârstă matură pentru o organizație ce a excelat permanent la capitolul inovare și responsabilitate în relația cu partenerii de afaceri. Având ca logotip ghinda, simbol al înţelepciunii şi longevităţii în mitologia greacă, echipa BITSoftware se identifică cu aceasta, în încercarea de a demonstra cele două calități fundamentale ale soluțiilor sale.

[citește mai mult...]

PalletBiz alege Entersoft Business Suite pentru automatizarea proceselor de business

Date: 21-11-2023
Author: Alina Răfoi

PalletBiz este o rețea internațională de producție și comercializare de paleți, ambalaje din lemn și metal, care oferă și o gamă largă de servicii de la reparații și până la gestiunea flotei de paleți pentru clienții săi. 

De la un început modest pornit într-un garaj din Lituania în anul 1998, a ajuns în prezent cel mai important furnizor de paleți și alte ambalaje din lemn și metal pentru IKEA, Unilever, P&G, SAB Miller, Autoliv și alți clienți majori din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. În anul 2004, la solicitarea IKEA, PalletBiz a deschis o unitate de producție și în România, continuând astfel dezvoltarea structurii sale în zona Europei de Est. 

După un proces intens de evaluare a soluțiilor software de business existente pe piață, compania PalletBiz a ales colaborarea cu echipa BITSoftware și implementarea soluției Entersoft Business Suite pentru automatizarea și fluidizarea proceselor de business, scopul fiind acela de a obține o mai bună gestionare a resurselor, o mai bună trasabilitate și operativitate crescută în sarcinile zilnice.

[citește mai mult...]

Maratonul marii digitalizări fiscale: SAF-T, e-Factura și e-Transport

Date: 17-11-2023
Author: Alina Răfoi

Digitalizarea și modernizarea ANAF, îmbunătățirea comunicării cu contribuabilii, persoane fizice sau juridice, au fost doar câteva dintre dorințele și cerințele mediului de business, iar anul 2022 a fost unul de referință și plin de schimbări pentru sistemul fiscal prin următoarele măsuri, prezentate în ordinea cronologică a introducerii lor:

  • Încheierea procesului de conectare a caselor de marcat la sistemul ANAF
  • Obligativitatea raportării SAF-T
  • Introducerea facturării electronice (RO e-Factura)
  • Introducerea raportării e-Transport, soluția de monitorizare a transporturilor de bunuri cu risc fiscal ridicat

Ca furnizor consacrat de sisteme de business, am analizat complexitatea cerințelor noilor raportări fiscale, amplitudinea datelor ce trebuie furnizate, variațiunea și specificitatea în implementarea ERP și am venit cu soluții care să răspundă noilor cerințe, prin intermediul a trei servicii, respectiv: SBS eSAFT, SBS eFactura și SBS eTransport.

[citește mai mult...]

[Testimonial] Nurvil utilizează de peste un an și jumătate soluția SBS eFactura de la BITSoftware

Date: 15-11-2023
Author: Alina Răfoi

Nurvil, dealer Volkswagen, Audi și SEAT, cu showroom-uri în Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu, distribuitor autorizat DasWeltauto, este unul dintre clienții BITSoftware și utilizează soluția SocrateERP încă din 2007, iar de anul trecut utilizează serviciile SBS eFactura și SBS eSAFT.

[citește mai mult...]

e-Factura - Începe cursa contracronometru!

Date: 13-11-2023
Author: Alina Răfoi

Nu lăsați pe ultima sută de metri adaptarea la noile cerințe legislative

Este oficial: începând cu data de 1 ianuarie 2024, sistemul național de facturare electronică e-Factura va fi aplicat generalizat pentru întreg mediul de business din România. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, dacă sunteți unul dintre acei antreprenori pentru care obligativitatea e-Factura a început odată cu 2022, atunci nimic nu se schimbă. Dacă însă intrați în categoria celor care vor fi obligați să-l aplice începând de anul viitor, înseamnă că trebuie să vă pregătiți corespunzător, pentru că mai este foarte puțin timp!

[citește mai mult...]

[Infografic] SFA vs. CRM

Date: 10-11-2023
Author: Camelia Mihai

Sales Force Automation (SFA) și Customer Relationship Management (CRM) sunt două tipuri de software utilizate în mod frecvent în contextul vânzărilor și relațiilor cu clienții, dar au scopuri diferite. Integrarea Entersoft Mobile® SFA și Entersoft® CRM oferă avantaje semnificative, deoarece permite o gestionare mai eficientă a ciclului de viață al clienților și o coordonare mai bună între departamentele de vânzări, marketing și suport. Descărcați infograficul pentru mai multe informații! 

[citește mai mult...]

Descoperiți MedRep, soluția mobilă dedicată reprezentanților medicali

Date: 03-11-2023
Author: Alina Răfoi

Echipele de reprezentanți medicali vă pot depăși așteptările. Cu ajutorul aplicației specializate MedRep, reprezentantul medical lucrează mai eficient și-și optimizează timpu pentru raportare, planificare vizite, realizare chestionare și alte activități zilnice.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...