Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Transformați activitatea de distribuție de produse cosmetice prin automatizarea forței de vânzări cu ajutorul Entersoft Mobile® CRM/SFA

Date: 07-02-2024
Author: Alina Răfoi

În calitate manager al unei companii de distribuție de produse cosmetice, înțelegeți importanța valorificării tehnologiei de ultimă oră pentru a eficientiza operațiunile, a stimula creșterea și a rămâne competitivi. Scopul Entersoft Mobile® CRM/SFA este de a spori productivitatea și performanța echipelor de vânzări, prin eliminarea operațiunilor repetitive, permițându-le să se concentreze pe maximizarea vânzărilor la fiecare client în parte. 

[citește mai mult...]

JTI alege soluția Entersoft Mobile SFA pentru o automatizare completă a vânzărilor

Date: 14-09-2023
Author: Alina Răfoi

JTI (Japan Tobacco International) este una dintre cele mai mari companii multinaționale de tutun, care își desfășoară activitatea în peste 160 de țări, fiind prezentă inclusiv în România. Cu sediul la Geneva, Elveția, JTI are peste 26500 de angajați la nivel mondial și a obținut certificarea Global Top Employer timp de trei ani la rând. JTI este membră a Grupului Japan Tobacco. 

JTI a ales să implementeze Entersoft Business Suite și Entersoft Mobile Sales Force Automation deoarece sunt soluții de business de încredere, iar echipa de implementare a dovedit o experiență internațională extinsă în implementări similare.

[citește mai mult...]

[Infografic] Entersoft Mobile Sales Force, soluția agilă pentru nevoi provocatoare de business

Date: 12-09-2023
Author: Camelia Mihai

Entersoft Mobile Sales Force oferă răspunsuri la nevoile și preocupările dumneavoastră zilnice. Vă oferă acces la toate informațiile de care aveți nevoie, în timp real. Aflați din infograficul de mai jos mai multe detalii! 

[citește mai mult...]

Entersoft Mobile SFA, soluția cu impact direct asupra creșterii vânzărilor

Date: 06-04-2023
Author: Alina Răfoi

Acronimul SFA se referă la un sistem care automatizează activități ale agenților de teren precum: Pre-Sales, Van-Sales, Merchandising și Trade-Marketing. Soluția software SFA are rolul de a-i ajuta pe agenții de vânzări să-și organizeze și să-și monitorizeze activitățile de pe teren, să realizeze mai multe vizite și activități la clienți, într-un timp mai scurt. Datorită automatizării sarcinilor repetitive, echipele de vânzări devin mai eficiente și mai productive fiindcă vor putea prelua mai multe comenzi pe zi.

[citește mai mult...]

Creșteți profitabilitatea în logistică și distribuție cu soluțiile software potrivite

Date: 15-03-2023
Author: Alina Răfoi

La nivel mondial distribuția a devenit un sector economic deosebit de dinamic, iar comerțul în sine a suferit mutații pe toate planurile, diversificând metodele de vânzare și formele de distribuție. Principalele fenomene care au generat aceasta “mutație” sunt:

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...