Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Gestiunea stocurilor și noile cerințe ale distribuției omnichannel

Date: 21-07-2016
Author: Alina Răfoi

 

Optimizarea și gestiunea stocurilor este o abilitate importantă pentru orice companie care vinde produse fizice, în special pentru companiile de distribuție, iar echilibrul este destul de dificil de menținut. 

[citește mai mult...]

SocrateCloud este pregătit pentru declarația 394

Date: 07-07-2016
Author: Alina Răfoi

 

SocrateCloud ERP este pregătit încă din luna aprilie să genereze declarația 394 privind livrările și achizițiile efectuate pe teritoriul României de către persoanele înregistrate ca plătitoare de TVA, punând la dispoziția clienților săi un manual de utilizare în care se regăsesc toate informațiile necesare în vederea pregătirii corecte și complete a datelor sursă, astfel încât generarea declarației să se facă corect.

[citește mai mult...]

Mediclim crește cu SocrateERP pentru distribuție

Date: 05-07-2016
Author: Alina Răfoi

 

Mediclim este o companie românească care activează în domeniul importului și distribuției de aparatură și reactivi pentru laborator. Compania a pornit ca o mică afacere de familie, iar în timp a avut o creștere spectaculoasă, dar și procesele interne au devenit mai complexe, ceea ce a dus la apariția nevoii de implementare a unei soluții ERP.

[citește mai mult...]

De ce să alegi un sistem de Warehouse Management (WMS)?

Date: 01-07-2016
Author: Loredan Covaci



În contextul actual al evoluției economice, ideea achiziționării unui sistem WMS a devenit din ce in ce mai populară și printre companiile care nu dețin neapărat un sistem complex de depozitare, cu suprafețe și rulaje mari, dar și pentru companiile cu un număr mare de clienți și cu volume mici de rulaj.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...