Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Importanța flexibilității în managementul logistic

Date: 24-03-2016
Author: Alina Răfoi

Așa cum menționam anterior, la sfârșitul anului trecut am avut oportunitatea de a avea câteva întâlniri cu manageri de logistică, pentru a reconfirma cele mai importante provocări din domeniul lor de activitate. Concluziile acestor întâlniri au fost formulate atât pe baza interviurilor, cât și a observațiilor personale, iar în topul celor mai importante provocări în managementul logistic s-a situat și lipsa de flexibilitate.

Dacă privim la nivel de industrie, supply chain-ul se schimbă în mod constant şi acesta poate sa afecteze orice firmă. Pentru a se adapta la flexibilitatea unui supply chain companiile trebuie să dezvolte şi să implementeze oficial o strategie de logistică, care să le permită să identifice impactul schimbărilor iminente şi să se adapteze la nivel organizaţional şi funcţional pentru a se asigura că nivelul de servicii aduse clienților nu este redus.

[citește mai mult...]

Top provocări ale unui manager de logistică

Date: 17-03-2016
Author: Alina Răfoi

La sfârșitul anului trecut, am avut ocazia de a avea câteva întâlniri cu câțiva manageri de logistică cu care am discutat despre cele mai importante provocări din viața lor profesională. Nu era prima mea tangență cu oameni de logistică, așa că știam că mă așteaptă discuții interesante și, speram, suficient de lungi încât să reușim să punem punctul pe i. Spun asta pentru că resursa lor cea mai prețioasă și, în același timp, cea mai rară este timpul.

[citește mai mult...]

Grupul Jidvei utilizează SocrateCloud ERP, soluția completă pentru agricultură

Date: 07-03-2016
Author: Alina Răfoi

 

Grupul Jidvei utilizează SocrateCloud ERP, soluția completă pentru agricultură, pentru a obține un control sporit asupra afacerii. Sistemul ERP dezvoltat de BITSoftware contribuie la creșterea productivității angajaților și gestionarea integrată a tuturor activităților companiei.

 

Grupul Jidvei este format din 20 de firme cu obiecte de activitate foarte variate: producția de vin și vinars, cultivarea viței de vie, creșterea și comercializarea animalelor, cultivarea și comercializarea cerealelor, producția de materiale de construcții ecologice, producția și comercializarea articolelor de panificație, HORECA și servicii. În ceea ce privește producția de vin, în prezent Jidvei este al treilea producător de vin din Europa, cu peste zece milioane de sticle de vin vândute anual, principala sa piață de desfacere fiind cea autohtonă, dar având operațiuni de export către piețe importante, precum: S.U.A, China, Japonia, Olanda, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Algeria, dar s-a început activitatea de export și către Canada, U.K., Australia sau Taiwan.

 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...