Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

“Recoltă” bogată de funcționalități noi pentru clienții SocrateCloud

Date: 28-10-2020
Author: Alina Răfoi

 

Deși pandemia ne-a forțat să ne schimbăm puțin obiceiurile și să ne adaptăm la noile condiții de lucru, nu ne-a oprit deloc, astfel continuăm să venim constant cu îmbunătățiri și vești bune pentru clienții noștri. Cea mai nouă versiune a lui SocrateCloud ERP include funcționalități care creează premisele unui management îmbunătățit al afacerii. Am pregătit și o funcționalitate interesantă pentru cei care desfășoară proiecte cu finanțare și am făcut toate actualizările legislative necesare.

 

Pe lângă noutățile din SocrateCloud, am lansat și 2 aplicații mobile, am dezvoltat noi funcționalități pentru sistemul WMS, am adus optimizări în zona gestionării de sesizări în sistemul CRM. Detaliem în continuare toate aceste aspecte.

[citește mai mult...]

Versiune nouă pentru utilizatorii SocrateERP on premise

Date: 19-07-2020
Author: Dora Manolescu

 

Începând de acum, clienții BITSoftware care utilizează cea mai recentă versiune a soluției SocrateERP on-premise, se vor bucura de noi funcționalități și îmbunătățiri. Vom aminti în continuare câteva dintre cele mai importante modificări care ușurează activitatea utilizatorilor.

[citește mai mult...]

Noua versiune SocrateERP în cloud vine cu roboți și noi funcționalități

Date: 13-05-2020
Author: Alina Răfoi

Cea mai nouă versiune de SocrateERP în cloud vine cu o serie de funcționalități și roboți noi, meniți să eficientizeze activitatea clienților noștri și să îi ajute să-și atingă obiectivele cât mai ușor. 

 

Iată care sunt câteva dintre noutăți.

[citește mai mult...]

BITSoftware și TeamSystem, parteneriat strategic pentru promovarea digitalizării în cadrul companiilor românești

Date: 04-04-2019
Author: Anca Cazacu

TeamSystem, societate fondată în Italia și lider european cu o cifră de afaceri de peste 350 de milioane de euro, 1,3 milioane de clienți și peste 650 de parteneri de afaceri, oferă soluții și servicii de ultimă generație pentru digitalizarea companiilor din orice sector de activitate, indiferent de mărimea acestora.

[citește mai mult...]

Versiune nouă pentru SocrateERP în cloud

Date: 19-03-2019
Author: Alina Răfoi

BITSoftware anunță lansarea unei noi versiuni pentru SocrateERP în cloud, platforma completă de business, care cuprinde noi funcționalități dezvoltate și utilizate de către clienții noștri din diverse industrii pentru a-și eficientiza activitățile de business. În continuare, o scurtă trecere în revistă a celor mai importante noi funcționalități.

[citește mai mult...]

BITSoftware la final de an

Date: 18-12-2017
Author: Alina Răfoi

Ho, ho, ho! Hotarât lucru că a venit momentul să ne uităm în urmă la anul care a trecut și să facem o analiză a lui. A fost un an fantastic pentru noi, cei de la BITSoftware și ne bucurăm să îl încheiem împreună, împărtășind cu voi câteva repere din activitatea noastră de anul acesta.

[citește mai mult...]

Noul site BITSoftware, platformă de conținut specializat

Date: 14-11-2017
Author: Alina Răfoi

Noul site BITSoftware (www.bitsoftware.eu) are acum un conținut personalizat pentru companiile din industriile cărora ne adresăm, pentru că ne dorim să evoluăm și să fim tot timpul alături de clienți, potențiali clienți și parteneri, cu informații cât mai diversificate. În noul website descoperiți o interfață prietenoasă, ușor de utilizat, un design care ne reprezintă și aveți acces rapid la informațiile de care aveți nevoie,  de pe orice dispozitiv.

[citește mai mult...]

BITSoftware, pionier și inovator

Date: 29-06-2017
Author: Anca Cazacu

BITSoftware, pionier și inovator, o poveste de succes în business-ul românesc. 

[citește mai mult...]

Noi funcționalități pentru SocrateCloud ERP

Date: 25-04-2017
Author: Alina Răfoi

 

SocrateCloud, platformă completă de business în cloud, a încheiat primul trimestru din 2017 cu noi funcționalități dezvoltate și utilizate de clienții din diverse industrii pentru a-și eficientiza încă și mai mult activitățile de business. Haideți să facem o scurtă trecere în revistă a celor mai importante noutăți.

[citește mai mult...]

Fonduri europene pentru extinderea și modernizarea capacității de producție alături de soluții ERP, CRM, BI sau WMS

Date: 10-02-2017
Author: Alina Răfoi

 

Și anul acesta companiile mici și mijlocii își pot crește profitabilitatea și maximiza potențialul în afaceri prin intermediul finanțărilor europene.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...