Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Reducerea nivelurilor de stoc prin urmărire continuă

Date: 21-11-2017
Author: Alina Răfoi

Stocurile înseamnă bani, bani blocați. De aceea, unele din cele mai importante sarcini atât în producție, cât și în distribuție, sunt acelea de a reduce nivelurile de stoc și de a evita, în același timp, rupturile de stoc. O linie destul de fină și un echilibru destul de dificil de menținut, dacă nu există implementat un proces de urmărire și optimizare continuă.

[citește mai mult...]

Noul site BITSoftware, platformă de conținut specializat

Date: 14-11-2017
Author: Alina Răfoi

Noul site BITSoftware (www.bitsoftware.eu) are acum un conținut personalizat pentru companiile din industriile cărora ne adresăm, pentru că ne dorim să evoluăm și să fim tot timpul alături de clienți, potențiali clienți și parteneri, cu informații cât mai diversificate. În noul website descoperiți o interfață prietenoasă, ușor de utilizat, un design care ne reprezintă și aveți acces rapid la informațiile de care aveți nevoie,  de pe orice dispozitiv.

[citește mai mult...]

Livrează marfă cât, când și unde trebuie sau Cum să faci profit din stocuri mai mici

Date: 08-11-2017
Author: Alina Răfoi

În comerț, datorită fluxului tot mai mare și mai complex de bunuri generat de e-commerce și cu timp de execuție (de la comandă și până la livrare) tot mai scurt, costurile logistice ale depozitelor riscă să crească. Pe întreg lanțul de aprovizionare, depozitul se confruntă cu cele mai mari provocări la nivel de cost. De ce? Pentru că numărul de comenzi este tot mai mare, metodele de livrare au devenit și ele mai complexe, iar în depozit se gestionează în același timp comenzi de tip B2B și B2C, fiecare cu specificul său. Acest lucru necesită o mare flexibilitate, făcând mai dificilă planificarea lucrărilor din cauza comenzilor, care trebuie ambalate și expediate de preferat în aceeași, ceea ce înseamnă că este foarte greu, dacă nu chiar imposibil să se facă o planificare în avans.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...