Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Studiu de caz] Editura Litera își gestionează toate procesele de business cu Entersoft Business Suite® și Entersoft Retail®

Date: 28-06-2024
Author: Alina Răfoi

Cu peste 1.000 de titluri editate anual în cele 50 de colecții și imprinturi, Editura Litera pune la dispoziție cărți din cele mai variate domenii. La 32 de ani de când a văzut lumina tiparului prima carte, Editura Litera rămâne fidelă promisiunii pe care a făcut-o cititorilor: aceea de a garanta calitatea și accesibilitatea cărților, îmbunătățind continuu procesul de editare prin asimilarea creativă a celor mai inovatoare tehnologii.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Fais Group își modernizează și automatizează procesele de business cu soluțiile Entersoft

Date: 12-06-2024
Author: Alina Răfoi

Înființat în 1978, Fais Group este format din 20 de companii din Grecia, Bulgaria și Cipru distribuind mărci precum Under Armour, Puma, Mango, Donna Karan New York (DKNY) în Grecia, România, Bulgaria și Cipru, în timp ce lanțurile de retail Kalogirou și Haralas sunt și ele incluse în activitatea de bază, respectiv industria mărcilor de lux. Incluzând business-ul de echipamente sportive (cu mărci precum Swedish Tretorn, American Prince, magazinele Adidas, dar și Wilson, Fila, Mexx, Umbro, New Era, Mistral, Freddy, Hummel, Banana Moon etc.), veniturile grupului depășesc 100 de milioane de euro cu rentabilitate constantă. Vizând dezvoltarea continuă, Fais Group continuă să investească în retail cu un nou design de magazine, căutând locuri potrivite cu prioritate în mall-uri și centre comerciale mari.

[citește mai mult...]

[Entersoft Retail] Monitorizați cei mai importanți KPI pentru retailul de îmbrăcăminte

Date: 06-06-2024
Author: Alina Răfoi

Performanță conectată la viitor

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] MATI-MATI a făcut pasul decisiv către transformarea digitală cu soluția completă Entersoft Business Suite (ERP, CRM și Retail)

Date: 31-05-2024
Author: Alina Răfoi

Lanț de magazine de ochelari și produse optice, MATI-MATI și-a început activitatea în anul 2000, cu un magazin de ochelari și produse optice în Larissa, iar în 20 de ani a devenit unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine de profil. 

[citește mai mult...]

Entersoft Business Suite sprijină firmele de retail de îmbrăcăminte și încălțăminte

Date: 24-05-2024
Author: Alina Răfoi

Charmé Lingerie, Tommy Hilfiger, Calzedonia, Calvin Klein sau Intimissimi sunt doar câțiva dintre retailerii de fashion care-și gestionează întreaga activitate din magazine și-și îmbunătățesc retenția cu ajutorul Entersoft Business Suite, soluția software pentru succes în retailul specializat.

[citește mai mult...]

[Invitație webinar] "Entersoft Retail, soluția software pentru succes în retailul specializat" - Joi, 30 mai 2024, ora 11

Date: 21-05-2024
Author: Alina Răfoi

Vă invităm Joi, 30 mai 2024, de la ora 11:00, la webinarul “Entersoft Retail, soluția software pentru succes în retailul specializat”, eveniment dedicat retailerilor care vor să-și gestioneze mai bine magazinele.

Înregistrați-vă la webinar

[citește mai mult...]

[Infografic] 9 funcționalități avansate ale soluției software Entersoft Retail

Date: 28-06-2023
Author: Camelia Mihai

 

[citește mai mult...]

Principalele tendințe în Retail și cum pot răspunde comercianții la provocările momentului

Date: 23-05-2023
Author: Alina Răfoi

Așteptările consumatorilor evoluează, iar retailerii resimt mai mult ca niciodată presiunea de a veni cu propuneri convingătoare pentru consumatori. Așa cum reiese din studiul EY Future Consumer Index, consumatorii își doresc de la retaileri: să le facă viața mai ușoară, mai bună și mai satisfăcătoare.

[citește mai mult...]

Faceți cunoștință cu soluția end-to-end pentru retail de la BITSoftware

Date: 17-05-2023
Author: Alina Răfoi

Într-o lume dinamică, cu tendințe de piață care se modifică rapid, experiența clienților înseamnă totul. Companiile de succes plasează clientul în centrul operațiunilor de retail pentru a obține o creștere durabilă. 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...