Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Aplicațiile mobile câștigă tot mai mult teren pentru că simplifică procesele muncii de pe teren

Date: 28-09-2021
Author: Alina Răfoi

Știm cu toții ca telefoanele devin pe zi ce trece din ce în ce mai performante însă aplicațiile sunt cele care le transforma cu adevărat în tool-uri indispensabile vieții noastre, atât pe plan profesional, cât și personal. Încercați să vă imaginați pentru câteva secunde ce ar însemna comunicarea cu familia sau colegii de munca dacă nu ați avea Whatsapp sau Facebook sau cât de dificil ar fi accesul la diferite documente fără Google Drive. Ar fi destul de ciudat, nu? 

 

Pentru că am înțeles din timp care este tendința și am ascultat care sunt nevoile clienților noștri, am dezvoltat un set de aplicații mobile care eficientizează considerabil modul prin care se pot administra anumite aspecte ale activității și care simplifică procesele muncii de pe teren.

[citește mai mult...]

[eBook] Digitalizarea depozitului - un „must”, nu un „maybe”

Date: 13-09-2021
Author: Alina Răfoi

Transformarea digitală necesită noi modele digitale de business pentru companiile care vor să rămână profitabile şi să-şi păstreze poziţia în piaţă. La fel ca majoritatea industriilor, transportul și logistica se confruntă în prezent cu o serie de schimbări importante, care aduc deopotrivă atât riscuri, cât şi multe oportunităţi: noile tehnologii, modul în care se schimbă aşteptările clienţilor şi noi modele de business. Astfel, companiile de logistică se confruntă cu o eră a schimbărilor fără precedent, pe măsură ce digitalizarea se impune, iar așteptările clienților evoluează. 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...