Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Roboții software cresc eficiența operațională în organizație

Date: 27-01-2022
Author: Alina Răfoi

Pe măsură ce companiile din toată lumea investesc în transformarea digitală, multe profită și de roboții software, o tehnologie emergentă, care îmbunătățește eficiența și îi ajută pe angajați să se concentreze pe munca cu valoare adăugată în locul responsabilităților administrative sau repetitive obositoare. Automatizarea proceselor cu roboți software elimină activitățile repetitive și manuale, economisind timp, efort și dureri de cap.

[citește mai mult...]

Soluțiile software susțin creșterea vitezei de reacție în distribuție și logistică

Date: 24-01-2022
Author: Alina Răfoi

 

Cu un număr mai mare de cumpărături online, producătorii și retailerii trebuie să-și mărească operaţiunile de depozitare, consumatorii așteptând din ce în ce mai mult livrarea în aceeași zi. Acest lucru ar putea fi costisitor și, cu forţa de muncă care reprezintă cel mai mare cost de funcţionare în depozite, creșterea nivelului de automatizare în depozite va deveni probabil mult mai frecventă. 

[citește mai mult...]

BITSoftware susține activ digitalizarea industriei de construcții

Date: 19-01-2022
Author: Alina Răfoi

Contextul pandemic a contribuit suplimentar la accelerarea transformării digitale în mediul de afaceri. Nicio industrie nu a rămas imună, iar sectorul de construcții nu face excepție de la această regulă. Deși rata de adopție a digitalizării în construcții a fost mai scăzută anii trecuți, companiile rămânând destul de reticente la schimbare, începând cu 2020 am remarcat o creștere a interesului pentru soluții software, tendință care se menține activă și în prezent.

[citește mai mult...]

Digitalizați activitățile de payroll cu SocrateSalarii

Date: 13-01-2022
Author: Alina Răfoi

Fără o soluție informatică, firmele din România se confruntă cu procese complicate de gestiune a personalului. Echipele de resurse umane jonglează cu mii de documente, introducând manual și verificând toate informațiile legate de contracte de muncă, salarizare, pontaje, concedii. Și ca în orice muncă manuală, se pierd foarte mult timp și resurse, plus că este inevitabil să nu apară erori, care pot conduce la amenzi în urma controalelor efectuate de ITM.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...