Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Finanţare europeană pentru digitalizarea IMM-urilor - Investiți în viitorul afacerii dumneavoastră!

Date: 30-06-2022
Author: Alina Răfoi

 

PNRR este programul de finanțare pe care îl aşteaptă toată lumea și despre care se vorbeşte de aproape doi ani. Autoritatea pentru digitalizarea României (ADR) anunță că  IMM-urile vor avea posibilitatea să semneze până la 5.400 de contracte de finanţare pentru transformarea digitală.

 

Prin componenta C9 din PNRR, Uniunea Europeană pune la dispoziția firmelor mici și mijlocii din România (IMM cu până la 250 angajați) fonduri de 500 mil EUR ca suport pentru îmbunătățirea performanței economice și creșterea competitivității prin transformare digitală și tehnologică. Una dintre activitățile susținute de acest program este și achiziționarea și implementarea de soluții software de business.​​

[citește mai mult...]

Digitalizarea oferă soluții la provocările actuale din industria de construcții

Date: 21-06-2022
Author: Alina Răfoi

Potrivit unui studiu realizat de Deloitte, "Real Estate Confidence Survey for Central Europe", majorarea costurilor de construcție reprezintă cea mai mare provocare a anului 2022 pentru 90% dintre companiile imobiliare din România și din alte țări din sud-estul Europei. 

[citește mai mult...]

Controlul materialelor de construcții pe șantier, de la aprovizionare și până la consum

Date: 17-06-2022
Author: Alina Răfoi

 

Conform ZF, procentul cu care s-au majorat prețurile principalelor materiale de construcții este între 15 și 100% din martie 2021 până în martie 2022, în condiţiile în care şi în primăvara anului trecut aceleaşi materiale trecuseră deja prin câteva runde de scumpiri. Aveți nevoie să mențineți un control riguros al materialelor consumate pe șantier, iar SocrateERP este soluția potrivită. De ce? Explicăm mai pe larg în continuare.

[citește mai mult...]

Funcționalități must-have pentru o soluție ERP pentru construcții

Date: 16-06-2022
Author: Alina Răfoi

Sunteți în căutarea unei soluții ERP pentru Construcții? SocrateERP vă oferă acces la toate funcționalitățile și informațiile de care aveți nevoie ca să vă asigurați că respectați termenele de livrare, calitatea și bugetele prevăzute, în vederea maximizarii satisfacției clienților, dar și a profitabilității.

 

Care sunt funcționalitățile must-have pe care vi le oferă SocrateERP pentru construcții?

[citește mai mult...]

Colaborarea cu subcontractorii în domeniul construcțiilor. SocrateERP îmbunătățește managementul proiectelor.

Date: 09-06-2022
Author: Alina Răfoi

Prin subcontractare, compania de construcții externalizează anumite tipuri de lucrări către alte companii. Deși acest lucru vă permite să lucrați la mai multe etape ale dezvoltării unui proiect, poate deveni complicat atunci când se desfășoară mai multe în același timp. Poate să fie dificil să țineți evidența obligațiilor subcontractanților față de dumneavoastră. Citiți mai departe acest articol pentru a afla dacă o soluție software pentru companiile de construcții poate să vă ajute să mai reduceți presiunea asociată colaborării cu subcontractanții.

[citește mai mult...]

Colectarea datelor de pe șantier, un punct critic pentru companiile de construcții

Date: 02-06-2022
Author: Alina Răfoi

Cu cât o firma este mai mare sau are mai multe șantiere deschise, cu atât are mai multe dificultăți în ceea ce privește colectarea informațiilor de pe șantier, ceea ce înseamnă ca urmărirea obiectivelor se realizează cu dificultate. Colectarea și controlul informațiilor și al activităților de pe șantier se poate realiza astăzi într-un mod mult mai simplu și eficient. Soluția completă pentru construcții pe care o oferim schimbă modul în care livrați proiectele de construcții.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...