Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Studiu de caz] MATI-MATI a făcut pasul decisiv către transformarea digitală cu soluția completă Entersoft Business Suite (ERP, CRM și Retail)

Date: 31-05-2024
Author: Alina Răfoi

Lanț de magazine de ochelari și produse optice, MATI-MATI și-a început activitatea în anul 2000, cu un magazin de ochelari și produse optice în Larissa, iar în 20 de ani a devenit unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine de profil. 

[citește mai mult...]

[ebook] Entersoft Business Suite® pentru Fashion Retail

Date: 28-05-2024
Author: Alina Răfoi

Dețineți un business în domeniul retailului de îmbrăcăminte? Doriți să aduceți mai multă putere și inteligență afacerii? Descărcați ebook-ul gratuit "Entersoft Business Suite® pentru Fashion Retail" și descoperiți cum vă ajută soluția noastră să transformați obiectivele în rezultatele dorite!

[citește mai mult...]

Entersoft Business Suite sprijină firmele de retail de îmbrăcăminte și încălțăminte

Date: 24-05-2024
Author: Alina Răfoi

Charmé Lingerie, Tommy Hilfiger, Calzedonia, Calvin Klein sau Intimissimi sunt doar câțiva dintre retailerii de fashion care-și gestionează întreaga activitate din magazine și-și îmbunătățesc retenția cu ajutorul Entersoft Business Suite, soluția software pentru succes în retailul specializat.

[citește mai mult...]

[Invitație webinar] "Entersoft Retail, soluția software pentru succes în retailul specializat" - Joi, 30 mai 2024, ora 11

Date: 21-05-2024
Author: Alina Răfoi

Vă invităm Joi, 30 mai 2024, de la ora 11:00, la webinarul “Entersoft Retail, soluția software pentru succes în retailul specializat”, eveniment dedicat retailerilor care vor să-și gestioneze mai bine magazinele.

Înregistrați-vă la webinar

[citește mai mult...]

[eBook] Transformarea digitală în producție

Date: 09-05-2024
Author: Alina Răfoi

Transformarea digitală a devenit un element crucial în mediul de producție, iar soluțiile software joacă un rol critic în optimizarea proceselor și creșterea eficienței. Entersoft Business Suite este o soluție integrată care vine în sprijinul companiilor din industria de producție, oferindu-le instrumente puternice pentru gestionarea eficientă a operațiunilor.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...