Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Infografic] 5 beneficii pe care le aduce un sistem WMS în depozit

Date: 27-10-2022
Author: Camelia Mihai

Report Linker estimează că în Europa piața de soluții WMS va avea o rată medie de creștere de 15,9% pe an, de la 687,6 mil dolari în 2018 la 2504,6 mil dolari în 2027. 

[citește mai mult...]

BITSoftware oferă 3 servicii noi: Socrate SAF-T, Socrate e-Factura și Socrate e-Transport ca suport în digitalizarea sistemului fiscal

Date: 25-10-2022
Author: Alina Răfoi

2022 este un an de referință în ceea ce privește evoluția fiscalității în România. ANAF a făcut pași mari pentru digitalizare, în special pentru facilitarea relației cu mediul de afaceri. Acest termen nu este deloc unul nou, însă adopția sa în România a fost dificilă și mult amânată, birocrația rămânând unul dintre cele mai anevoioase aspecte ale afacerilor.

Pe palierul digitalizării, s-au văzut anul acesta destul de multe progrese: a fost încheiat procesul de conectare a caselor de marcat la sistemul ANAF, sistemul SAF-T, factura electronică (RO e-Factura) și e-Transport, soluția de monitorizare a transporturilor de bunuri cu risc fiscal ridicat, au devenit și ele deja obligatorii. 

[citește mai mult...]

Programul pentru digitalizarea IMM-urilor intră într-o nouă fază

Date: 19-10-2022
Author: Alina Răfoi

Aflați cum puteți accesa fonduri nerambursabile de până la 100 000 EURO pentru achiziția soluțiilor BITSoftware.

[citește mai mult...]

Beneficiile sistemelor informatice pentru gestiunea stocurilor

Date: 12-10-2022
Author: Alina Răfoi

Pe o piață atât de competitivă, gestionarea stocurilor are o importanță majoră deoarece de ele depind succesul sau insuccesul unui business. Cum puteți administra depozit și care sunt cele mai bune soluții pentru optimizarea acestui proces? Citiți în rândurile de mai jos!

[citește mai mult...]

BITSoftware lansează serviciul Socrate e-Transport

Date: 06-10-2022
Author: Alina Răfoi

Ce este sistemul RO e-Transport?

În aprilie 2022, Guvernul României a aprobat un proiect de Ordonanță de urgență prin care se stabilește implementarea sistemului electronic integrat RO e-Transport de monitorizare a transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat. Sistemul este menit să urmărească în timp real deplasarea bunurilor cu risc fiscal ridicat pe teritoriul României. Cu alte cuvinte, statul va monitorizează cu ajutorul platformei, nu doar transportul achizițiilor locale cu risc ridicat, ci toate transporturile de bunuri riscante fiscal, chiar și al acelora care doar tranzitează România. Pe 30.09.2022 s-a publicat o nouă hotărâre care amână termenul de introducere a amenzilor de la 1.10.2022 pentru 1.01.2023.

[citește mai mult...]

Soluțiile ERP în cloud, tot mai smart, mai rapide și mai scalabile

Date: 04-10-2022
Author: Alina Răfoi

Pandemia de COVID-19 a forțat companiile să-și regândească strategiile și să-și orienteze operațiunile pentru a se adapta la mediul în schimbare. Unele dintre aceste strategii care au apărut în timpul pandemiei s-au dovedit a fi esențiale pentru continuarea activității. Companiile au înțeles că sunt nevoite să se adapteze la schimbare și s-au îndreptat către un model de lucru hibrid. Au înteles, de asemenea, că depind de tehnologie astfel încât angajații lor să rămână conectați și să acceseze tool-uri și date care le sunt necesare pentru menținerea stării de “business as usual”.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...