Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Versiune nouă pentru SocrateERP în cloud

Date: 19-03-2019
Author: Alina Răfoi

BITSoftware anunță lansarea unei noi versiuni pentru SocrateERP în cloud, platforma completă de business, care cuprinde noi funcționalități dezvoltate și utilizate de către clienții noștri din diverse industrii pentru a-și eficientiza activitățile de business. În continuare, o scurtă trecere în revistă a celor mai importante noi funcționalități.

[citește mai mult...]

O nouă listă de prețuri pentru G Suite Basic și G Suite Business Edition

Date: 14-03-2019
Author: Camelia Mihai

În ultimii zece ani, G Suite a crescut pentru a oferi mai multe instrumente, cu funcționalități diferite și care să aducă valoare companiilor care doresc să transforme modul în care lucrează. Singurul lucru care nu s-a schimbat până în acest moment a fost prețul. Google anunță însă o actualizare a prețurilor de listă la nivel mondial pentru G Suite Basic Edition și G Suite Business Edition.

[citește mai mult...]

Socrate Salarii - Fiți mereu la zi cu schimbările legislative

Date: 01-03-2019
Author: Alina Răfoi

Ne-am obișnuit deja ca fiecare final și început de an să vină cu noi modificări legislative. Nici finalul 2018 nu ne-a dezamăgit și a venit cu modificări legislative importante. Două dintre ele au fost salariul minim diferențiat și acordarea facilităților fiscale companiilor din sectorul de construcții.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...