Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

SocrateCloud ERP vă ajută să depășiți concurența

Date: 29-01-2016
Author: Alina Răfoi

La fiecare început sau sfârșit de an, ne fixăm un set de obiective pentru anul ce va urma. Atât în viața personală, cât și în business. De cele mai multe ori, obiectivele din business sunt mult mai ușor de stabilit: creșterea volumului de vânzări, creșterea cifrei de afaceri, creșterea productivității sau investiții mai inteligente. Și, de ce să nu admitem, ne dorim întotdeauna să fim cei mai buni, și implicit să ne depășim concurența.

[citește mai mult...]

3 trenduri care transformă logistica

Date: 20-01-2016
Author: Alina Răfoi

Logistica reprezintă un domeniu de activitate care a cunoscut o puternică evoluţie. Ce provoacă această transformare? Schimbările fluxurilor tehnologice, creșterea producției sau evoluția fulminantă a e-commerce-ului au dus toate la același rezultat: transformarea logisticii.

[citește mai mult...]

Supply chain-ul a intrat în era schimbării

Date: 15-01-2016
Author: Alina Răfoi

Felul în care se face comerțul în ziua de astăzi s-a schimbat radical. Lumea actuală este într-o continuă mișcare și transformare, iar bunurile cele mai de preț sunt timpul și informația. Comercianții de succes se asigură că oferă toată informația necesară despre produsele lor pe toate canalele de vânzare pe care le au la dispoziție și că produsele ajung în cel mai scurt timp posibil la client. Tocmai de aceea, comercianții au fost nevoiți să se adapteze cerințelor și să găsească noi canale de vânzare, inovația și agilitatea fiind factori esențiali pentru succesul în business.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...