Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Maratonul marii digitalizări fiscale: SAF-T, e-Factura și e-Transport

Date: 17-11-2023
Author: Alina Răfoi

Digitalizarea și modernizarea ANAF, îmbunătățirea comunicării cu contribuabilii, persoane fizice sau juridice, au fost doar câteva dintre dorințele și cerințele mediului de business, iar anul 2022 a fost unul de referință și plin de schimbări pentru sistemul fiscal prin următoarele măsuri, prezentate în ordinea cronologică a introducerii lor:

  • Încheierea procesului de conectare a caselor de marcat la sistemul ANAF
  • Obligativitatea raportării SAF-T
  • Introducerea facturării electronice (RO e-Factura)
  • Introducerea raportării e-Transport, soluția de monitorizare a transporturilor de bunuri cu risc fiscal ridicat

Ca furnizor consacrat de sisteme de business, am analizat complexitatea cerințelor noilor raportări fiscale, amplitudinea datelor ce trebuie furnizate, variațiunea și specificitatea în implementarea ERP și am venit cu soluții care să răspundă noilor cerințe, prin intermediul a trei servicii, respectiv: SBS eSAFT, SBS eFactura și SBS eTransport.

[citește mai mult...]

[Infografic] 7 beneficii ale digitalizării companiilor

Date: 02-02-2023
Author: Camelia Mihai

Ați citit și ați auzit vorbindu-se despre digitalizare, dar nu vă este încă foarte clar ce beneficii ar putea avea aceasta pentru compania din care faceți parte? Descărcați infograficul pentru top 7 cele mai importante beneficii ale digitalizării cu ajutorul soluțiilor de business de la BITSoftware!

[citește mai mult...]

[ebook] Utilizați transformarea digitală ca avantaj competitiv în business

Date: 29-11-2022
Author: Alina Răfoi

Dacă sunteți responsabil pentru digitalizarea proceselor din companie, atunci acest eBook este pentru dvs. Vom explica de ce automatizarea proceselor de business este importantă pentru succesul companiei și cum trebuie să abordați trecerea către digital.

[citește mai mult...]

Companiile de construcții împinse de contextul actual să prioritizeze și să accelereze digitalizarea

Date: 22-11-2022
Author: Alina Răfoi

Industria de construcții este tot mai presată, dar și încurajată, să adopte noile instrumente digitale. Piața de construcții se află într-un moment cheie cauzat de creșterea prețurilor la materiile prime, de lipsa forței de muncă calificată în domeniu, dar și de adaptarea continuă la cerințele de sustenabilitate pe care companiile trebuie să le îndeplinească. Transformarea digitală și automatizarea în construcții reprezintă primii pași pe care industria de construcții trebuie să-i parcurgă cât mai rapid.

[citește mai mult...]

Construiți un business stabil pe o piață plină de perturbări cu soluțiile software potrivite. Folosiți fondurile europene pentru digitalizarea activității de pe șantier cu SocrateERP!

Date: 03-11-2022
Author: Alina Răfoi

Uniunea Europeana pune la dispoziția companiilor de construcții fonduri nerambursabile prin intermediul a două măsuri: POC 4.1.1.bis - fonduri pentru retehnologizare și digitalizare și PNRR C9 - Programul de digitalizare a IMM-urilor.

BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu cel mai complet portofoliu de produse. Cu peste 600 de ingineri calificați care pot oferi soluții de top, oportunitățile de viitor sunt fascinante și pot sprijini viziunea clienților noștri din industria de construcții pentru transformarea digitală.

[citește mai mult...]

Programul pentru digitalizarea IMM-urilor intră într-o nouă fază

Date: 19-10-2022
Author: Alina Răfoi

Aflați cum puteți accesa fonduri nerambursabile de până la 100 000 EURO pentru achiziția soluțiilor BITSoftware.

[citește mai mult...]

[ebook] Transformarea digitală, răspuns la provocările actuale din sectorul de construcții din România

Date: 13-09-2022
Author: Alina Răfoi

Adoptarea soluțiilor digitale în construcții a rămas puțin în urmă în România, dacă este să facem comparație cu alte țări din regiune (Polonia, Cehia, Slovacia). Ceea ce înseamnă că în perioada care urmează, rata de adopție a soluțiilor software dedicate industriei va fi din ce în ce mai mare. 

[citește mai mult...]

Fonduri nerambursabile pentru digitalizarea companiilor de construcții

Date: 22-07-2022
Author: Alina Răfoi

Digitalizarea în domeniul construcțiilor nu trebuie să reprezinte doar un obiectiv al viitorului, ci trebuie sa fie o realitate a prezentului. Modernizarea și digitalizarea construcțiilor sunt esențiale atât pentru sectorul construcțiilor, cât și pentru toate celelalte industrii.

[citește mai mult...]

Restartul sistemului fiscal, o provocare pentru mediul de business din România

Date: 19-07-2022
Author: Alina Răfoi

Digitalizarea și modernizarea ANAF, îmbunătățirea comunicării cu contribuabilii, persoane fizice sau juridice, au fost doar câteva dintre dorințele (și cerințele) mediului de business. Iată că și anul 2022 este unul plin de schimbări în sistemul fiscal, unele dintre măsurile fiscale fiind asumate cu termene clare și în PNRR.

[citește mai mult...]

BITSoftware a lansat serviciul e-Factura

Date: 04-07-2022
Author: Alina Răfoi

Digitalizarea mediului de business reprezintă o provocare pentru sistemul actual și este singura modalitate de a ne alinia cu legislația europeană. 

Începând de vineri, 1 iulie 2022, operatorii economici care comercializează produse cu risc fiscal ridicat (B2B) şi cei care desfășoară activități economice în relația cu statul (B2G) au obligaţia să emită facturi electronice şi să le transmită prin sistemul naţional RO e-Factura, potrivit prevederilor OUG nr. 120/2021, aprobată cu modificări prin Legea nr. 139/2022.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...