Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Programul pentru digitalizarea IMM-urilor intră într-o nouă fază

Date: 19-10-2022
Author: Alina Răfoi

Aflați cum puteți accesa fonduri nerambursabile de până la 100 000 EURO pentru achiziția soluțiilor BITSoftware.

[citește mai mult...]

Granturi între 50.000 și 500.000 EURO pentru retehnologizarea IMM-urilor din industria construcțiilor prin POC 4.1.1 BIS

Date: 27-09-2022
Author: Alina Răfoi

LANSARE APEL PROIECTE POC 4.1.1 BIS –  28 SEPTEMBRIE 2022

Dezvoltarea afacerii existente poate fi semnificativ simplificată prin atragerea de fonduri europene nerambursabile. Prin programul POC 4.1.1 BIS, cu un buget de 360 milioane de euro, companiile de construcții pot primi acum sprijin din fonduri externe nerambursabile pentru:

  • modernizarea / echiparea / racordul la utilități publice / eficiență energetică a infrastructurilor de tip clădiri specifice aferente capacităților de producție existente, precum și pentru alte categorii de cheltuieli aferente infrastructurilor specifice de producție;
  • dotarea cu echipamente, utilaje specifice, mobilier specific, dotări IT, inclusiv pentru eficiență energetică, necesare activității de producție.
[citește mai mult...]

BITSoftware - soluții software pentru sectorul vitivinicol cu finanțare europeană

Date: 09-04-2021
Author: Alina Răfoi

Producătorii de struguri și vin pot beneficia în continuare de măsurile Programului Național de Sprijin în sectorul vitivinicol 2019-2023. Scopul programului este acela de creștere a competitivității producătorilor de vinuri, a performanței economice a întreprinderilor, precum și de a perfecționa tehnologiile de vinificație prin care se obțin vinuri calitativ superioare.

[citește mai mult...]

Fonduri europene nerambursabile de 105 milioane euro puse la dispoziția IMM-urilor pentru achiziția de soluții software de business

Date: 13-10-2020
Author: Alina Răfoi

După o destul de lungă perioadă de așteptare, vineri seara, Ministerul Fondurilor Europene a publicat în dezbatere publică proiectul de Ghid al solicitantului și Schema de minimis pentru Programul de digitalizare al IMM-urilor. Perioada de consultare publică este de 10 zile, începând cu data de 09.10.2020 până la data de 19.10.2020, ora 17.00.

[citește mai mult...]

Modernizați și eficientizați activitatea companiei cu ajutorul sistemelor ERP, CRM, BI sau WMS de la BITSoftware

Date: 24-08-2020
Author: Alina Răfoi

Uniunea Europeană, prin programul de investiții și digitalizare, pune la dispoziția firmelor mici și mijlocii din România (IMM cu până la 250 angajați) fonduri de până la 100.000 euro ca suport pentru îmbunătățirea performanței economice și creșterea competitivității. Una dintre activitățile susținute de acest program este și achiziționarea și implementarea de soluții software de business (ERP, CRM, BI sau WMS).

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...