Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Mențineți cash flow-ul în echilibru pe timp de criză

Date: 30-06-2020
Author: Alina Răfoi

“Cash flow is King”. Aceasta este o realitate căreia trebuie să-i acordați o atenție deosebită mai ales pe timp de criză.

 

Pentru toate organizațiile, indiferent de mărime sau de domeniul de activitate, gestionarea cash-flow-ului este un subiect de maxim interes, de care depinde continuarea și succesul afacerii. O schimbare economică bruscă, așa cum a fost apariția pandemiei, poate influența destul de rapid cash flow-ul, tocmai de aceea oamenii de business trebuie să se pregătească cu instrumentele necesare care să-i ajute să depășească orice problemă legată de un cash flow instabil.

[citește mai mult...]

Creșterea profitabilității și a eficienței proceselor de business prin intermediul roboților software

Date: 24-06-2020
Author: Alina Răfoi

Indiferent de mărimea companiei sau de domeniul în care acesta activează există operațiuni și sarcini repetitive, precum e-mailuri/notificări standardizate, rapoarte, facturi. De curând însă, a început tot mai des să se discute despre  transformarea digitală a companiei prin automatizarea anumitor procese de business cu ajutorul roboților software.

[citește mai mult...]

BITSoftware sprijină companiile românești în accesarea finanțărilor externe pentru digitalizare și automatizare

Date: 09-06-2020
Author: Alina Răfoi

 

Deși în România sectorul IT este într-o continuă expansiune, țara noastră se situează pe unul dintre ultimele locuri din Uniunea Europeană la capitolul digitalizare. Vorbim despre transformarea digitală de câțiva ani deja și este mai mult decât clar că digitalizarea și automatizarea se află în topul priorităților în strategiile de dezvoltare ale organizațiilor la nivel global. Următorii ani vor fi critici din acest punct de vedere, iar organizațiile vor fi nevoite să se adapteze, altfel nu vor mai rezista pe piață. 

 

În ultimele luni, foarte multe companii s-au găsit în situația de a se reinventa, pentru a le asigura angajaților instrumentele necesare lucrului de la distanță, în siguranță, și au fost nevoiți să regândească, să digitalizeze și să automatizeze procese.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...