Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Beneficiile tehnologiei cloud pentru agricultură

Date: 19-02-2016
Author: Alina Răfoi

 

Tehnologia cloud presupune stocarea de date (cum ar fi fișiere text, foto sau video) și de aplicații software pe computere sau servere aflate la distanță și pe care utilizatorii le pot accesa pe internet. Tehnologia cloud permite companiilor să devină mobile, dând posibilitatea angajaților să lucreze de oriunde, de pe orice dispozitiv, având nevoie doar de un browser de internet. Această metodă este mai rapidă, mai ieftină, mai flexibilă și mai sigură și reduce drastic costurile cu infrastructura.

 

Unul dintre sectoarele economiei care poate beneficia pe deplin de avantajele tehnologiei cloud este agricultura. Agricultura este un domeniu destul de volatil, iar succesul depinde întotdeauna de factori de tot felul: schimbarea sezoanelor, volumul precipitațiilor care variază, modelele climatice în continuă schimbare si tehnologia utilizată.

[citește mai mult...]

Sistem ERP pentru agricultură, secretul creșterii

Date: 11-02-2016
Author: Alina Răfoi

 

Agricultura este o ramură importantă a oricărei economii naţionale. Conform statisticilor realizate de Națiunile Unite, până în anul 2050 puține țări vor mai avea suficient pământ arabil pentru a susține nevoile populației în creștere. Aceleași statistici arată că până în 2050, populația va ajunge la un nivel record de 9 miliarde de persoane. Această creștere va trebui să fie susținută și de o creștere a producției agricole.

 

Cu toate că România are una dintre cele mai întinse suprafețe de teren agricol din Uniune, ne aflăm pe ultimele locuri din UE din punct de vedere al eficienței utilizării suprafeței agricole.

[citește mai mult...]

BITSoftware la TaxEU Forum

Date: 03-02-2016
Author: Alina Răfoi

TaxEU Forum, cel mai important eveniment local de taxe și fiscalitate, va avea loc în 4-5 februarie în București. Evenimentul aflat la cea de-a 10-a ediție reunește cei mai buni speakeri din domeniul fiscal-contabil al căror obiectiv este acela de a oferi o perspectivă de ansamblu asupra principalelor reglementări fiscale și efectele acestora în contextul economic actual.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...