Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

SocrateCloud şi paradigma “You can change anything - anytime”

Date: 21-05-2014
Author: Bebe Garalbatin

Încă de la primul contact cu “strămoşul” sistemului ERP & CRM SocrateCloud, Compiere, mi-a atras atenţia afirmaţia “you can change anything - anytime”. Cu toate că aveam în momentul respectiv o bogată experienţă şi activitate în implementarea de ERP, afirmaţia mi s-a părut cel puţin avangardistă. Ştim cu toţii, atât consultanţii implicaţi, cât şi clienţii, că efortul de implementare al unui ERP este unul considerabil şi nu de puţine ori, de-a dreptul dureros. Deci, după ce în sfârşit reuşeşti să faci lucrurile să meargă, cum să vrei să mai modifici ceva? Din contră, afirmaţia e “nu vă mai atingeţi de ceea ce merge bine!”. Şi totuşi, uite că după ceva timp de la momentul respectiv, m-am regăsit la finalul anului trecut exact în ipostaza de a demonstra pe viu “you can change anything - anytime”. Un client cu o implementare funcţională şi stabilă, ne roagă să-l ajutăm în modificarea nivelului de urmărire a costurilor pe gestiune. A fost momentul în care exact afirmaţia cu pricina mi-a răsunat în urechi, dar de data asta chiar trebuia demonstrată!

Cum s-ar spune, mi-am luat inima în dinţi şi, înarmat cu cea mai nouă versiune de SocrateCloud, am pornit pe drumul schimbării. Pentru a înţelege cele ce urmează, am să fac o paranteză şi am să vă prezint pe scurt capabilităţile sistemului pe arealul gestiunii costurilor.

[citește mai mult...]

Online banking în SocrateCloud - eficiență crescută și costuri reduse de operare

Date: 14-05-2014
Author: Bit Software

În acest moment SocrateCloud este integrat cu sistemele online banking puse la dispoziţia clienţilor de către băncile comerciale din România, respectând standardele MT100 şi MT940.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...