Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Urmărirea proiectelor de construcții pe faze și subfaze

Date: 12-05-2022
Author: Alina Răfoi

Încercarea de a optimiza performanța unui proiect de construcții poate fi destul de dificilă, iar aceasta necesită o planificare atentă și eficientă, ca să se poată respecta termenele limită și standardele de calitate ale proiectelor contractate.  

 

Pentru a satisface cererile tot mai mari ale beneficiarilor, toate activitățile echipelor din companiile de construcții trebuie să devină mult mai eficiente. Cel mai important pas în îndeplinirea acestui scop este urmărirea proiectelor de construcții pe faze, subfaze și activități, iar SocrateERP pentru construcții asigură fluiditatea operațiunilor, optimizarea timpului și a folosirii resurselor, mult mai puține erori, transparență și predictibilitate.

[citește mai mult...]

Noutăți SocrateERP în cloud

Date: 10-05-2022
Author: Alina Răfoi

Aflați care sunt cele mai importante noutăți cu care vine cea mai recentă versiune SocrateERP în cloud și care sunt beneficiile de care vă puteți bucura. 

[citește mai mult...]

Soluții software în slujba fermierilor

Date: 11-03-2022
Author: Alina Răfoi

Cu toate că România are una dintre cele mai întinse suprafețe de teren agricol din Europa, ne aflăm pe ultimele locuri din UE din punct de vedere al eficienței utilizării suprafeței agricole. De asemenea, România este printre ultimele țări din Europa la capitolul digitalizare și inovație ȋn agricultură. Principalele motive sunt nivelul scăzut al înțelegerii conceptului de digitalizare și rezistența la schimbare. Utilizarea tehnologiilor digitale poate avea un impact pozitiv asupra calității vieții în zonele rurale și poate atrage o generație mai tânără către inițiativele de investiții în afaceri rurale.

[citește mai mult...]

De ce soluții software au nevoie companiile din servicii

Date: 11-02-2022
Author: Alina Răfoi

Vorbim mereu despre automatizare și digitalizare. Nu, nu sunt doar niște termeni la modă sau o tendință, ci sunt elemente esențial al vremurilor prezente. În momentul în care procesele interne de lucru dintr-o companie nu au un flux automatizat, informaţiile deţinute nu sunt centralizate, sau crește numărul erorilor, este evident că trebuie analizată opţiunea de a implementa o soluţie de planificare a resurselor și automatizare a activităţilor zilnice. 

[citește mai mult...]

Roboții software cresc eficiența operațională în organizație

Date: 27-01-2022
Author: Alina Răfoi

Pe măsură ce companiile din toată lumea investesc în transformarea digitală, multe profită și de roboții software, o tehnologie emergentă, care îmbunătățește eficiența și îi ajută pe angajați să se concentreze pe munca cu valoare adăugată în locul responsabilităților administrative sau repetitive obositoare. Automatizarea proceselor cu roboți software elimină activitățile repetitive și manuale, economisind timp, efort și dureri de cap.

[citește mai mult...]

BITSoftware susține activ digitalizarea industriei de construcții

Date: 19-01-2022
Author: Alina Răfoi

Contextul pandemic a contribuit suplimentar la accelerarea transformării digitale în mediul de afaceri. Nicio industrie nu a rămas imună, iar sectorul de construcții nu face excepție de la această regulă. Deși rata de adopție a digitalizării în construcții a fost mai scăzută anii trecuți, companiile rămânând destul de reticente la schimbare, începând cu 2020 am remarcat o creștere a interesului pentru soluții software, tendință care se menține activă și în prezent.

[citește mai mult...]

De ce să livrați prin dropshipping?

Date: 09-07-2021
Author: Alina Răfoi

Dacă nu sunteți familiarizați cu termenul, dropshipping-ul este un sistem care permite livrarea comenzilor preluate prin magazinul online direct de la furnizor către client. Dropshipping-ul este o opțiune care capătă din ce în ce mai multă relevanță ca model de afaceri viabil pentru toți cei care au și magazine online. Acest model de distribuție scutește proprietarul de sarcinile logistice și este strâns legat de comerțul online.

[citește mai mult...]

Viitorul și eficiența activității operaționale prin aplicații mobile

Date: 16-02-2021

 

Viitorul, în mod special al activității de teren, se va desfășura și monitoriza preponderent cu ajutorul tehnologiilor și produselor cloud, precum și al aplicațiilor mobile.

 

Produsele și serviciile BITSoftware susțin zona de Servicii Profesionale și vin în ajutorul firmelor cu soluții tehnice moderne, dezvoltate în cloud, care cunosc tehnologia API pentru integrări diverse, în funcție de nevoile afacerii.

[citește mai mult...]

Rolul managerului de proiect pe șantier

Date: 10-02-2021
Author: Alina Răfoi

Acum ceva vreme, făceam o scurtă trecere în revistă a principalelor sarcini și a rolului managerului de proiect în zona de construcții. Am simțit însă nevoia să reluăm subiectul și să facem update. Indiferent de tipul de proiect de construcții, că vorbim despre proiecte civile, comerciale sau industriale, “hățurile” proiectului se află în mâinile managerului de proiect. El este cel care organizează, planifică și coordonează activitățile și resursele de pe șantier, verifică și controlează lucrările de construcție, se asigură că are la dispoziție toate resursele materiale, financiare și umane necesare pentru fiecare etapă din proiect, se asigură de instruirea personalului din subordine și se asigură că se respectă tehnologiile de execuție și de exploatare și întreținere a echipamentelor.

[citește mai mult...]

Cum vor arăta soluțiile ERP în viitor? Iată tendințele ERP pentru 2021.

Date: 03-02-2021
Author: Alina Răfoi

Soluțiile ERP cunosc schimbări și evoluții pe care este bine sa le avem în vedere, mai ales în contextul vitezei cu care noile tehnologii schimba accelerat lumea în care trăim. Anul acesta mizăm pe creșterea apetitului și a interesului pentru SocrateERP, și nu numai, pentru ca sistemul ERP reprezintă baza spre transformarea digitală pe care suntem forțați (sau, ca să fiu mai blândă, încurajați) să o facem, mai ales în contextul creat de pandemie. 

 

Haideți să ne uităm împreună la câteva dintre tendințele anunțate de Gartner care au început să-și facă simțită prezența încă de anii trecuți, dar care vor defini cu siguranță soluțiile ERP în anii ce urmează.

[citește mai mult...]

Arhivă


mai mult...