Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Cele mai importante criterii de performanță pentru companiile de construcții

Date: 11-08-2023
Author: Alina Răfoi

Prin implementarea și monitorizarea unor criterii de performanță, managerii companiilor din sectorul construcții pot obține informații relevante privind performanța activităților, potențialele surse de eroare a proceselor sau ariile operaționale care necesită optimizare.

[citește mai mult...]

Reducerea costurilor prin dimensionarea și urmărirea continuă a stocurilor

Date: 07-03-2023
Author: Alina Răfoi

Una din cele mai importante sarcini a departamentului de achiziții este aceea de a reduce costurile prin optimizarea stocurilor. Un task nu atât de ușor, pentru că trebuie jonglat în permanență și evitat atât suprastocul, cât și rupturile de stoc. O linie fină și un echilibru destul de dificil de menținut, fără un proces de urmărire și optimizare continuă.

[citește mai mult...]

[Infografic] Top 10 funcționalități pentru companiile din Servicii

Date: 27-01-2023
Author: Camelia Mihai

Industria de servicii este în continuă creștere, iar companiile din domeniu au nevoie de soluții complete care să le ajute să-și urmărească și să-și eficientizeze activitatea. 

[citește mai mult...]

Companiile de construcții împinse de contextul actual să prioritizeze și să accelereze digitalizarea

Date: 22-11-2022
Author: Alina Răfoi

Industria de construcții este tot mai presată, dar și încurajată, să adopte noile instrumente digitale. Piața de construcții se află într-un moment cheie cauzat de creșterea prețurilor la materiile prime, de lipsa forței de muncă calificată în domeniu, dar și de adaptarea continuă la cerințele de sustenabilitate pe care companiile trebuie să le îndeplinească. Transformarea digitală și automatizarea în construcții reprezintă primii pași pe care industria de construcții trebuie să-i parcurgă cât mai rapid.

[citește mai mult...]

Construiți un business stabil pe o piață plină de perturbări cu soluțiile software potrivite. Folosiți fondurile europene pentru digitalizarea activității de pe șantier cu SocrateERP!

Date: 03-11-2022
Author: Alina Răfoi

Uniunea Europeana pune la dispoziția companiilor de construcții fonduri nerambursabile prin intermediul a două măsuri: POC 4.1.1.bis - fonduri pentru retehnologizare și digitalizare și PNRR C9 - Programul de digitalizare a IMM-urilor.

BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu cel mai complet portofoliu de produse. Cu peste 600 de ingineri calificați care pot oferi soluții de top, oportunitățile de viitor sunt fascinante și pot sprijini viziunea clienților noștri din industria de construcții pentru transformarea digitală.

[citește mai mult...]

Beneficiile sistemelor informatice pentru gestiunea stocurilor

Date: 12-10-2022
Author: Alina Răfoi

Pe o piață atât de competitivă, gestionarea stocurilor are o importanță majoră deoarece de ele depind succesul sau insuccesul unui business. Cum puteți administra depozit și care sunt cele mai bune soluții pentru optimizarea acestui proces? Citiți în rândurile de mai jos!

[citește mai mult...]

Raportul P&L pentru construcții vă dă direcția în business

Date: 30-08-2022
Author: Alina Răfoi

Dacă cheltuiți mai mult decât încasați, atunci aveți o problemă. Pentru a crea viitorul, trebuie să “citiți” prezentul, iar acest lucru îl puteții face în mod coerent, fără erori, cu ajutorul raportului P&L. Aflați în continuare de ce o analiza a contului de profit și pierdere vă poate da direcția în business.

[citește mai mult...]

Doar 4 din 10 proiecte de construcții sunt livrate la timp. Cum să echilibrați situația?

Date: 25-08-2022
Author: Alina Răfoi

Livrarea proiectelor de construcție la timp este una dintre cele mai mari presiuni (și provocări) pentru constructori, iar cauzele întârzierilor sunt multe, variate și greu de anticipat sau controlat. Principalii factori perturbatori pornesc de la dificultățile din aprovizionare (legate de costuri, criza de materie primă și termeni de livrare mai mari), factorii legați de vreme și lipsa de personal.

[citește mai mult...]

Optimizarea proceselor de decizie pentru companiile de construcții

Date: 23-08-2022
Author: Alina Răfoi

“Cunoașterea este putere. Informația este putere. Ținerea cunoștințelor sau informațiilor în secret poate fi un act de tiranie camuflat ca umilință.” - Robin Morgan

Procesele de decizie se referă la modul în care se efectuează o alegere între mai multe variante de acțiune. Orice decizie, la orice nivel, este rezultatul modului în care participanții în procesul de luare a deciziilor înțeleg realitatea, a modului în care aceștia interpretează informațiile ce le sunt aduse la cunoștință pe diverse căi și a modului în care ei le filtrează.

[citește mai mult...]

Industria de construcții tot mai presată să adopte soluții digitale

Date: 11-08-2022
Author: Alina Răfoi

În ultimii doi ani digitalizarea a devenit un subiect de interes tot mai mare și pentru sectoarele mai conservatoare și mai rezistente la schimbare, iar industria de construcții este presata mai mult ca oricând să adopte noile instrumente digitale.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...