Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Tendințe pentru piața de cloud din România

Date: 18-11-2015
Author: Alina Răfoi

În cadrul evenimentului IMWorld 2015, Remus Cazacu, Director general și Fondator BITSoftware, a fost invitat alături de reprezentanții Microsoft România și Spearhead, la o dezbatere legată de tendințele pieței de cloud în România.

[citește mai mult...]

Transilana a redus cu peste 40% timpul de onorare a comenzilor cu ajutorul SocratePlus ERP

Date: 13-11-2015
Author: Alina Răfoi

Înființată în anul 1936, Transilana este o filatură de lână pieptănată, cu o producție anuală de 750-800 de tone, 150 de angajați și o cifră de afaceri de 6,5 milioane de Euro. Experiența și tradiția în producția de fire de lână pieptănată au condus Transilana la ocuparea unei poziții aparte în acest sector la nivel național, datorită programului constant de investiții, preocupării permanente pentru organizarea eficientă a producției, și nu în ultimul rând, datorită efortului inovativ al angajaților.

[citește mai mult...]

Un software ERP este un motor al inovației pentru directorii financiari

Date: 11-11-2015
Author: Alina Răfoi

 

Sfârșitul de an este momentul ideal pentru analizarea rezultatelor din anul în curs, dar și pentru planificarea activităților de anvergură pentru anul următor. Pentru directorii financiari, îndeosebi, este un moment ideal pentru a face planuri strategice, pentru a evalua ce a funcționat și ce nu, dar și pentru planificarea resurselor în concordanță cu obiectivele de business.

Unele din întrebările critice pe care directorii financiari și le pun la fiecare sfârșit de an sunt:

[citește mai mult...]

Gestiune completă a contractelor, trasabilitate și optimizări în zona de logistică în noua versiune SocratePlus

Date: 02-11-2015
Author: Alina Răfoi

SocratePlus este sistemul integrat de gestiune dezvoltat de BITSoftware începând cu 1994 și implementat în zeci de firme românești din distributie, retail și FMCG. An de an a fost îmbogățit cu noi funcționalități, pentru a ușura utilizarea lui și a oferi clienților posibilitatea să devină din ce în ce mai eficienți. Noua versiune vine cu noutăți în zona de logistică, în cea de gestiune a contractelor, a trasabilității documentelor, a distribuției de presă, dar și cu o interfață utilizator mai prietenoasă și mai flexibilă, scopul fiind acela de a facilita accesul la informație și de a reduce timpul dedicat activităților operaționale de zi cu zi, lăsând utilizatorii să se concentreze pe activitățile care aduc valoare adăugată companiei.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...