Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Studiu de caz] Update Advertising: "Soluțiile Entersoft sunt instrumentele care ne ajută să creștem și să evoluăm continuu"

Date: 23-04-2024
Author: Alina Răfoi

Update Advertising s-a înființat în anul 2002 și a activat inițial în producția de publicitate. În timp, s-a specializat în producția de materiale promoționale personalizate. În prezent, Update Advertising pune la dispoziția companiilor strategii și instrumente de Haptic Advertising prin care acestea pot comunica direct și în mod eficient cu publicul, contribuind la consolidarea și creșterea vizibilității brandurilor, loializarea clienților existenți și atragerea de potențiali clienți.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Digitalizarea Eureka cu ajutorul soluției Entersoft Business Suite

Date: 29-03-2024
Author: Alina Răfoi

Povestea EUREKA, producător și distribuitor de produse chimice, a început la nivel național în anul 1960 în Famagusta, iar în 1987 a început o acțiune intensă de export către țările arabe, Europa Centrală și de Est. A urmat achiziția unor branduri recunoscute la nivel internațional precum INTERSTAR Chim din România, cu scopul de a crește prezența grupului, a activității sale și a mărcilor proprii în sectorul B2B.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Interwood utilizează Entersoft Business Suite pentru gestionarea tuturor proceselor de business

Date: 27-02-2024
Author: Alina Răfoi

INTERWOOD este lider în topul producătorilor și distribuitorilor de materiale de construcție din lemn în Grecia. Prezentă pe piață încă din 1983, INTERWOOD și-a propus să combine toată cunoașterea provenită din experiența sa îndelungată și să se adapteze la cerințele pieței prin dezvoltarea afacerii, servicii de calitate și produse la cel mai bun raport preț-calitate.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Normandia: productivitate îmbunătățită și o mai bună gestiune a proiectelor cu SocrateERP

Date: 13-04-2021
Author: Alina Răfoi

SocrateERP susține NORMANDIA în atingerea obiectivelor de creștere pe termen lung prin productivitate îmbunătățită în zona de gestiune a proiectelor, eficientizarea eforturilor angajaților și acces la cele mai importante rapoarte pentru activitatea companiei.

 

NORMANDIA este o companie de servicii industriale, fondată la Brașov în anul 1992. De peste trei decenii, oferă servicii și asistență în instalarea de echipamente, linii automate și roboți industriali, lucrări electrice, mentenanță și transfer industrial. Echipele NORMANDIA intervin în cele mai multe țări din Europa, și nu numai.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Okian, noi orizonturi de business cu SocrateCloud

Date: 06-04-2017
Author: Alina Răfoi

 

OKIAN este cea mai mare librărie online din România, oferind peste 1 milion de cărți în engleză și română, din toate domeniile, de la cele mai căutate titluri din beletristica internațională la cele mai importante cărți de business sau medicină, dar și jocuri și accesorii pentru iubitorii de carte și nu numai.

[citește mai mult...]

SocrateCloud susține dezvoltarea Frisbo, specialistul numărul 1 în e-fulfillment din România

Date: 14-03-2017
Author: Alina Răfoi

 

Specialistul numărul 1 în soluții de e-fulfillment din România folosește SocrateCloud pentru a-și îndeplini obiectivele de creștere.

[citește mai mult...]

Handlopex folosește soluția completă pentru distribuție multichannel

Date: 14-04-2016
Author: Alina Răfoi

SocrateCloud ERP și SocrateBI susțin Handlopex România în dezvoltarea unei rețele de distribuție multichannel de anvelope și jante. În primul său an de funcționare, Handlopex România a generat o cifră de afaceri de 1,5 milioane de Euro și s-a poziționat ca și furnizor de încredere pe piața românească.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...