Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Versiune nouă pentru utilizatorii SocrateERP on premise

Date: 19-07-2020
Author: Dora Manolescu

 

Începând de acum, clienții BITSoftware care utilizează cea mai recentă versiune a soluției SocrateERP on-premise, se vor bucura de noi funcționalități și îmbunătățiri. Vom aminti în continuare câteva dintre cele mai importante modificări care ușurează activitatea utilizatorilor.

[citește mai mult...]

Transilana a redus cu peste 40% timpul de onorare a comenzilor cu ajutorul SocratePlus ERP

Date: 13-11-2015
Author: Alina Răfoi

Înființată în anul 1936, Transilana este o filatură de lână pieptănată, cu o producție anuală de 750-800 de tone, 150 de angajați și o cifră de afaceri de 6,5 milioane de Euro. Experiența și tradiția în producția de fire de lână pieptănată au condus Transilana la ocuparea unei poziții aparte în acest sector la nivel național, datorită programului constant de investiții, preocupării permanente pentru organizarea eficientă a producției, și nu în ultimul rând, datorită efortului inovativ al angajaților.

[citește mai mult...]

Un software ERP este un motor al inovației pentru directorii financiari

Date: 11-11-2015
Author: Alina Răfoi

 

Sfârșitul de an este momentul ideal pentru analizarea rezultatelor din anul în curs, dar și pentru planificarea activităților de anvergură pentru anul următor. Pentru directorii financiari, îndeosebi, este un moment ideal pentru a face planuri strategice, pentru a evalua ce a funcționat și ce nu, dar și pentru planificarea resurselor în concordanță cu obiectivele de business.

Unele din întrebările critice pe care directorii financiari și le pun la fiecare sfârșit de an sunt:

[citește mai mult...]

Gestiune completă a contractelor, trasabilitate și optimizări în zona de logistică în noua versiune SocratePlus

Date: 02-11-2015
Author: Alina Răfoi

SocratePlus este sistemul integrat de gestiune dezvoltat de BITSoftware începând cu 1994 și implementat în zeci de firme românești din distributie, retail și FMCG. An de an a fost îmbogățit cu noi funcționalități, pentru a ușura utilizarea lui și a oferi clienților posibilitatea să devină din ce în ce mai eficienți. Noua versiune vine cu noutăți în zona de logistică, în cea de gestiune a contractelor, a trasabilității documentelor, a distribuției de presă, dar și cu o interfață utilizator mai prietenoasă și mai flexibilă, scopul fiind acela de a facilita accesul la informație și de a reduce timpul dedicat activităților operaționale de zi cu zi, lăsând utilizatorii să se concentreze pe activitățile care aduc valoare adăugată companiei.

[citește mai mult...]

ERP cu fonduri europene nerambursabile

Date: 01-10-2015
Author: Alina Răfoi

Stiați că puteți beneficia acum de până la 200 000 EUR nerambursabili pentru achiziționarea de soluții software pentru managementul afacerii? Companiile private, dar şi instituţiile publice au la dispoziţie până în 2020 fonduri de 532 mil. euro pentru proiecte IT&C. Volumul total al fondurilor europene alocate pentru anul 2015 este de peste 57 mil. EUR la nivel național, iar termenul limită pentru depunerea proiectelor este 30 octombrie 2015.

[citește mai mult...]

Socrate+ ERP și Socrate Salarii compatibile cu Microsoft SQL Server 2014

Date: 04-09-2015
Author: Alina Răfoi

Socrate+ ERP și Socrate Salarii sunt compatibile acum cu cea mai nouă tehnologie de baze de date Microsoft SQL Server 2014.

SQL Server 2014 oferă performanță esențială datorită bazei de date cu stocare în memoria RAM integrată, capacității mult mai rapide de extragere a detaliilor de date prin instrumente familiare și platformei pentru medii cloud hibride.

Eficientizați businessul dumneavoastră cu aplicații performante

Pe măsura dezvoltării companiei, crește și volumul de date care trebuie gestionat, cresc pretențiile pe care le aveți de la baza de date care contribuie la funcționarea aplicațiilor și, implicit, a companiei. Indiferent că este vorba despre evidența stocurilor, tranzacțiile de vânzare sau gestionarea clienților, o bază de date lentă sau indisponibilă poate crea blocaje în îndeplinirea sarcinilor de către angajați și îi pot determina pe clienți să se orienteze către alte companii.

[citește mai mult...]

Sistemele ERP Socrate+ și SocrateCloud aliniate la noua cotă de TVA

Date: 25-05-2015
Author: Anca Cazacu

Sistemele ERP - Socrate+ și SocrateCloud de la BITSoftware sunt pregătite pentru trecerea la noua cotă de TVA de 9%.

Ordonanţa Guvernului nr.6/2015 pentru modificarea şi completarea Codului fiscal publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 250 din 14 aprilie 2015, va intra în vigoare la 1 iunie 2015. Prin modificarea conţinutului articolului 140 alin. (2) litera g) din Codul fiscal, documentul stabileşte că taxa pe valoarea adaugată va scădea din 1 iunie de la 24% la 9% pentru livrarea următoarelor bunuri: alimente, inclusiv băuturi, cu excepţia băuturilor alcoolice, destinate consumului uman şi animal, animale şi păsări vii din specii domestice, semințe, plante şi ingrediente utilizate în prepararea alimentelor, produse utilizate pentru a completa sau înlocui alimentele, precum şi pentru serviciile de restaurant şi de catering, cu excepţia băuturilor alcoolice.

[citește mai mult...]

Controlul afacerii cu aplicația Socrate ERP

Date: 27-04-2015
Author: Dora Manolescu
Odată cu criza financiară a devenit din ce în ce mai vizibilă diferențierea între companii care activau pe aceeași piață, în același domeniu și aparent la fel organizate. Unele au reușit să înregistreze creșteri economice, în timp ce altele au fost nevoite fie să-și închidă ușile, fie să-și restrângă activitatea.
[citește mai mult...]

The new version of Socrate+ ERP was released

Date: 02-12-2011
Author: Bit Software

We just released the new 2011.11 version of Socrate+ ERP, which includes more enhancements, especially for companies that activate in Services, Distribution and Retail industries.

Socrate+ 2011.11 includes a complex „Projects” functionality, which allows companies working on projects to plan and track execution of projects, from the financial point of view, on any of their phases. Detailed planning of each step/action/resource, and monitoring the execution of an action are managed by specific Project Management software, Socrate+ 2011.11 allowing the integration with such solutions.

Socrate+ 2011.11 supports also the retail and distribution companies, providing mechanisms that automate the printing process of shelf price labels directly from a reception, that generate internal bar-codes and clear the warehouses in case of transfer or restructuring.

For more information about our new version of Socrate+ ERP you can read the press release.

[citește mai mult...]

The new 11.11 version of SocratePayroll was released

Date: 10-11-2011
Author: Bit Software

BITSoftware released earlier this week the new 11.11 version of its payroll solution, SocratePayroll, which contains enhancements in employees records, wages calculation and reporting areas.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...