Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Transformarea distribuției: puterea soluției software complete și integrate (ERP, SFA, xVAN, WMS, BI și e-Commerce)

Date: 16-02-2024
Author: Alina Răfoi

Companiile de distribuție joacă un rol esențial în lanțul de aprovizionare, iar menținerea competitivității în peisajul afacerilor moderne necesită utilizarea unor tehnologii avansate. O astfel de abordare de tip game-changer este utilizarea unei soluții complete și integrate ERP, SFA, xVAN, WMS, BI și e-Commerce. În această postare pe blog, vom explora beneficiile soluției software complete și integrate pentru companiile de distribuție.

[citește mai mult...]

Transformați activitatea de distribuție de produse cosmetice prin automatizarea forței de vânzări cu ajutorul Entersoft Mobile® CRM/SFA

Date: 07-02-2024
Author: Alina Răfoi

În calitate manager al unei companii de distribuție de produse cosmetice, înțelegeți importanța valorificării tehnologiei de ultimă oră pentru a eficientiza operațiunile, a stimula creșterea și a rămâne competitivi. Scopul Entersoft Mobile® CRM/SFA este de a spori productivitatea și performanța echipelor de vânzări, prin eliminarea operațiunilor repetitive, permițându-le să se concentreze pe maximizarea vânzărilor la fiecare client în parte. 

[citește mai mult...]

Controlați cu precizie comerțul de produse cosmetice cu ajutorul soluției Entersoft Mobile® CRM/SFA

Date: 30-01-2024
Author: Alina Răfoi

Maximizați vânzările și creșteți productivitatea agenților de pe teren

[citește mai mult...]

[Infografic] SFA vs. CRM

Date: 10-11-2023
Author: Camelia Mihai

Sales Force Automation (SFA) și Customer Relationship Management (CRM) sunt două tipuri de software utilizate în mod frecvent în contextul vânzărilor și relațiilor cu clienții, dar au scopuri diferite. Integrarea Entersoft Mobile® SFA și Entersoft® CRM oferă avantaje semnificative, deoarece permite o gestionare mai eficientă a ciclului de viață al clienților și o coordonare mai bună între departamentele de vânzări, marketing și suport. Descărcați infograficul pentru mai multe informații! 

[citește mai mult...]

Entersoft Business Suite susține planurile actuale și viitoare ale Apivita

Date: 17-10-2023
Author: Alina Răfoi

APIVITA, care înseamnă „viața albinei”, este un brand inspirat din neprețuita societate meliferă și bogăția florei grecești. Fondată în 1979, își propune să promoveze un mod responsabil și durabil de a gândi și de a trăi, concretizat în produse naturale de frumusețe eficiente pentru față, păr și corp care îmbină în mod elegant și eficient propolisul, mierea, ceara de albine, laptisorul de matcă, extractele de plante și uleiurile esențiale organice.

[citește mai mult...]

Soluțiile Entersoft CRM și Entersoft Mobile SFA susțin compania Olympus în organizarea și controlul operațiunilor

Date: 05-10-2023
Author: Alina Răfoi

Greek Dairies S.A. (Olympus) este unul dintre cei mai mari producători de lactate din Grecia. Compania s-a format prin fuziunea a trei mari companii: Rodopi, Tyras și Olympos. Compania are operaţiuni în Grecia, Bulgaria și România și exportă produse în 42 de ţări. Are peste 1000 de angajaţi, iar veniturile sale depășesc 300 de milioane de euro.

[citește mai mult...]

[Infografic] 5 beneficii cheie ale soluției Entersoft Mobile SFA

Date: 29-09-2023
Author: Camelia Mihai

Doriți mai multe detalii despre Entersoft Mobile SFA? 

[citește mai mult...]

JTI alege soluția Entersoft Mobile SFA pentru o automatizare completă a vânzărilor

Date: 14-09-2023
Author: Alina Răfoi

JTI (Japan Tobacco International) este una dintre cele mai mari companii multinaționale de tutun, care își desfășoară activitatea în peste 160 de țări, fiind prezentă inclusiv în România. Cu sediul la Geneva, Elveția, JTI are peste 26500 de angajați la nivel mondial și a obținut certificarea Global Top Employer timp de trei ani la rând. JTI este membră a Grupului Japan Tobacco. 

JTI a ales să implementeze Entersoft Business Suite și Entersoft Mobile Sales Force Automation deoarece sunt soluții de business de încredere, iar echipa de implementare a dovedit o experiență internațională extinsă în implementări similare.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...