Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Infografic] Soluție software end-to-end pentru FMCG - organizare, productivitate și control

Date: 21-04-2023
Author: Camelia Mihai

Utilizarea unui sistem software performant pentru gestiunea afacerii este mai importantă ca niciodată. BITSoftware furnizează o soluție software end-to-end pentru companiile din FMCG, fiind alegerea ideală pentru companiile care furnizează bunuri de larg consum. Soluția răspunde tuturor nevoilor și optimizează fluxul de date între toate departamentele organizației, oferind organizare, productivitate și control.

[citește mai mult...]

[Entersoft Business Suite] 7 probleme și 7 soluții pentru Retail

Date: 11-04-2023
Author: Camelia Mihai

 

[citește mai mult...]

Entersoft Mobile SFA, soluția cu impact direct asupra creșterii vânzărilor

Date: 06-04-2023
Author: Alina Răfoi

Acronimul SFA se referă la un sistem care automatizează activități ale agenților de teren precum: Pre-Sales, Van-Sales, Merchandising și Trade-Marketing. Soluția software SFA are rolul de a-i ajuta pe agenții de vânzări să-și organizeze și să-și monitorizeze activitățile de pe teren, să realizeze mai multe vizite și activități la clienți, într-un timp mai scurt. Datorită automatizării sarcinilor repetitive, echipele de vânzări devin mai eficiente și mai productive fiindcă vor putea prelua mai multe comenzi pe zi.

[citește mai mult...]

Optimizarea depozitului pentru a-i crește gradul de performanță

Date: 04-04-2023
Author: Alina Răfoi

Managerii de logistică ar trebui să se bazeze pe principiul “Work smarter, not harder”, adică să se muncească mai “inteligent” prin organizarea depozitelor pentru a face performanță.

Profitabilitatea companiilor din FMCG, Retail, Producție sau Distribuție se bazează, într-o foarte mare parte, pe eficiența și productivitatea depozitului. Atunci când acesta este bine organizat, iar activitățile se desfășoară în mod eficient, rezultatele financiare sunt și ele pe măsură.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...