Afacerile în creștere atrag investiții în logistică (și invers)

Date: 19-07-2021
Author: Alina Răfoi

BITSoftware - Articole blog - Imagini Social Media (19)Ținând cont de perioada pe care o traversăm, multe companii au căutat modalități de a-și susține planurile de business și de a se adapta noilor cerințe. Cu precădere companiile de retail, distribuție și servicii logistice s-au adaptat noilor cerințe ale pieței, făcând trecerea către omnichannel. Iar pentru aceasta au avut nevoie de soluții software de calitate, focusate pe client și pe viteza de reacție.

 

Punem la dispoziția antreprenorilor și tuturor celor care doresc să-și automatizeze fluxurile de lucru și să-și eficientizeze zona de management al depozitelor, o soluție completă, care transformă operațiunile din depozit în operațiuni simple, intuitive și fără hârtii, bazându-se pe identificarea prin citirea codurilor de bare.

 

Am atras de partea noastră ​​organizații care au înțeles care sunt avantajele digitalizării și automatizării și de ce este momentul să privească către viitor și să investească în FluxVision WMS, soluție complexă, în cloud, ușor de gestionat, care să le acopere complet necesitățile de gestionare a fiecărei faze a proceselor logistice, de la aprovizionare și până la livrare. 

 

Departamentele de logistică se confruntă constant cu o presiune tot mai mare privind eficientizarea proceselor, viteza și acuratețea livrărilor, precum și îmbunătățirea calității acestora. Cele mai bune exemple sunt cele ale clienților noștri. Companii din servicii de telecomunicație, distribuție sau logistică precum RCS & RDS, Mediclim, Maracana, Acila, Worldmedia Trans, Superball, Transgor Logistik sau Sanel Trans au obținut viteză, eficiență și acuratețe în depozit.

 

Soluția FluxVision WMS îi ajută prin: 

  • Identificarea rapidă a locației mărfurilor din depozit
  • Ușurință în recepția mărfurilor
  • Scurtarea timpului de picking, pregatire și livrare a comenzilor
  • Integrarea cu curierii și printarea automată a AWB-urilor
  • Integrarea cu platforme online și device-uri folosite in depozit


Pentru mai multe detalii despre soluția FluxVision WMS accesați pagina https://www.bitsoftware.eu/fluxvision-wms-solutie-software-warehouse-management-system/ , unde puteți solicita o întâlnire cu un consultant BITSoftware.

 

Click aici pentru mai multe informații

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...