Ce înseamnă o implementare rapidă de WMS?

Date: 17-07-2023

Implementare rapida WMS blog

Am auzit de multe ori întrebarea: Ce este o implementare rapidă de WMS?

Ei bine, în experiența mea personală o implementare rapidă este una care durează mai puțin de 5 zile. Un exemplu în acest sens este implementarea la depozitul Maracana din Timișoara - un depozit de 4500 de paleți cun un flux maxim de 1000 paleți/zi, care a durat 3 zile. 

Este drept că depozitul face doar operațiuni simple - receție și livrare de paleți plini, că în depozit nu sunt mărfurile proprii ci ale unor terți pentru care Maracana face servicii logistice și că la data pornirii proiectului depozitul era deja în mare parte pregătit pentru a pune în funcțiune un WMS: rețea wireless, rafturi etichetate, terminale mobile și alte elemente de hardware achiziționate. 

Cu toate acestea, implementări atât de rapide nu ar fi posibile fără anumite caracteristici ale FluxVision WMS, cum ar fi: 

  • configurabilitatea - care permite definirea unor fluxuri de lucru din câteva click-uri, 
  • găzduirea în cloud - care elimină timpii de instalare server, 
  • interfață utilizator web - care elimină timpii de instalare pe stațiile de lucru 
  • suita de documentații standard din metodologia de implementare care permit ca un proiect să fie și documentat în acest interval (pentru că fără documentația aferentă implementarea nu poate fi considerată un succes). 

În plus, găzduirea în cloud și interfața utilizator web oferă proprietarilor mărfurilor acces direct la informațiile legate de stoc, nemaifiind astfel necesară integrarea cu terțe aplicații doar pentru a pune la dispoziție informații legate de stoc: cantitate disponibilă, loturi, date expirare etc.

FluxVision - Flexibilitate, viteză și precizie în depozit!

FluxVision WMS este o componentă cheie în managementul eficient al depozitelor și în optimizarea stocurilor. Aceasta optimizează toate operațiunile care au loc în depozit, de la recepție și până la livrare.

Aplicația FluxVision transformă toate operațiunile din depozit în operațiuni simple, intuitive și fără hârtii, bazându-se pe identificarea prin citirea codurilor de bare.

Solicitați o prezentare personalizată

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...