[Studiu de caz] Normandia: productivitate îmbunătățită și o mai bună gestiune a proiectelor cu SocrateERP

Date: 13-04-2021
Author: Alina Răfoi

Socrate-ERP-NORMANDIASocrateERP susține NORMANDIA în atingerea obiectivelor de creștere pe termen lung prin productivitate îmbunătățită în zona de gestiune a proiectelor, eficientizarea eforturilor angajaților și acces la cele mai importante rapoarte pentru activitatea companiei.

 

NORMANDIA este o companie de servicii industriale, fondată la Brașov în anul 1992. De peste trei decenii, oferă servicii și asistență în instalarea de echipamente, linii automate și roboți industriali, lucrări electrice, mentenanță și transfer industrial. Echipele NORMANDIA intervin în cele mai multe țări din Europa, și nu numai.

 

NORMANDIA este partener strategic pentru România al concernului Yaskawa, unul din leaderii mondiali din domeniul roboticii și al automatizărilor. Profesionalismul, experiența și calitatea serviciilor oferite au condus la creșterea cifrei de afaceri, a numărului de angajați și a complexității operațiunilor proprii, de unde a derivat, în mod natural, nevoia implementării unei soluții ERP performante. 

 

“Aveam nevoie de un produs adaptat nevoilor specifice ale companiei, de la un furnizor cu reputație și istoric dovedite, care să fie geografic aproape de sediul nostru și să fie capabil să ne ofere instruire, suport și mentenanță în mod permanent și pe termen lung”, declară Ciprian Drăguț, Director Comercial NORMANDIA. 

 

Prin implementarea soluției SocrateERP, activitatea tuturor departamentelor s-a îmbunătățit, dar efecte imediate s-au văzut mai ales în zona de gestiune a proiectelor, activitate care a devenit mai ușoară, mai robustă, informațiile fiind disponibile în timp real și accesibile de oriunde. Acesta a fost un aspect important întotdeauna, dar cu precădere în ultimul an, SocrateERP răspunzând cu succes nevoii de mobilitate, de a avea acces la informații atât de la birou, cât și de acasă sau de la sediul clienților. 

 

Un alt beneficiu important este cel legat de productivitate echipelor NORMANDIA.

 

“SocrateERP economisește categoric timpul alocat de colegii din Departamentul Comercial pentru gestionarea proiectelor. Toate informațiile legate de proiecte, furnizori, clienți, costuri cu fiecare proiect în parte sunt la îndemână, într-un singur raport”, spune Ciprian Drăguț, Director Comercial NORMANDIA. 

 

BITSoftware are la activ zeci de proiecte de  implementare a sistemului SocrateERP în industria de servicii. Acesta ajută la eficientizarea activității, integrarea tuturor proceselor, dând posibilitatea companiilor să gestioneze proiecte complexe și servicii diferențiate.

 

SocrateERP automatizează urmărirea, gestiunea şi analiza proiectelor, atât specifice cât şi a celor financiare, incluzând alocarea decontului de timp şi cheltuieli pe fiecare angajat, posibilitatea de a genera comenzi clienţi şi facturi din deconturi. Capabilităţile sistemului SocrateERP oferă vizibilitate completă asupra activităţilor şi profitabilităţii companiei, precum şi a productivităţii angajaţilor, permiţând gestiunea eficientă a costurilor, îmbunătăţirea serviciilor şi creşterea profitului. Mai multe despre soluția completă pentru industria de servicii găsiți aici: https://www.bitsoftware.eu/software-erp-servicii/ 

 

Dacă doriți să citiți studiul de caz în întregime, vă rugăm să accesați acest link.

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...