SocrateCloud susține dezvoltarea Frisbo, specialistul numărul 1 în e-fulfillment din România

Date: 14-03-2017
Author: Alina Răfoi

frisbo.png

 

Specialistul numărul 1 în soluții de e-fulfillment din România folosește SocrateCloud pentru a-și îndeplini obiectivele de creștere.

 

Frisbo este prima platformă de e-fulfillment lansată în România, la începutul anului 2014. Frisbo deţine un depozit de 1.400 de metri pătraţi în Brașov, iar anul trecut și-a extins portofoliul cu 13 companii noi din țară, dar și din străinătate, ajungând la un total de peste 45 de clienți, pentru care asigură toată partea logistică.

 

Download Studiu de caz Frisbo - Specialistul nr. 1 în e-fullfilment dun RomâniaDeși industria de e-fulfillment este abia la început în România, este în continuă dezvoltare, susținută fiind de creșterea e-Commerce. Deși, în urmă cu doi ani, România nu era obișnuită cu conceptul de e-fulfillment, acum start-up-urile și magazinele medii din e-Commerce-ul autohton au început să ia în calcul tot mai mult externalizarea proceselor operaționale și logistice, care asigură reducerea costurilor cu până la 50%.

 

Frisbo este o soluție completă de e-fulfillment care oferă depozitare, pick&pack, facturare, AWB și call center. Toate aceste activități sunt susținute de spațiul de depozitare, de sistemul de gestiune în cloud, dar și de o expertiză de 15 ani în domeniu.

 

“SocrateCloud a fost ales datorită disponibilității sale în cloud și a flexibilității, și pentru că poate prelua tot procesul logistic pentru toți viitorii clienți ai platformei de e-fulllment, permite o gestiune multi-societate și se integrează cu multiple platforme de e-Commerce”, a declarat Laura Frîncu, Director Operațional Frisbo.  

 

Cu ajutorul soluției SocrateCloud, Frisbo își poate dezvolta modelul de business și poate să asigure o bună funcționare, noii clienți Frisbo integrându-și magazinul online foarte ușor cu platforma ERP. Comenzile clienților intră automat în SocrateCloud, iar operatorii Frisbo pot procesa toate comenzile client în mod centralizat, dintr-o interfață comună. Aceasta se traduce prin standardizarea operațiunii de Procesare comenzi - Confirmare cu clientul final - Pregătire în vederea livrării - Livrare - Facturare. SocrateCloud permite, de asemenea, operatorilor Frisbo să comunice ușor cu clientul cu privire la stocurile existente și necesarul de aprovizionat.

 

“În prezent, am început demersul de implementare a FluxVision, sistem de gestiune a depozitului dezvoltat de WiSoft Professional Services, partener BITSoftware, pe platforma SocrateCloud. Cu ajutorul lui vom avea o mai bună trasabilitate a mărfurilor în depozit și vom putea eficientiza și optimiza întreaga activitate din depozit”, a conchis Directorul Operațional Frisbo.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...