Soluțiile de Business Intelligence în cloud, un must-have pentru afacerile moderne

Date: 27-08-2019
Author: Alina Răfoi

SocrateBI cloud

Rata de adopție a soluțiilor cloud crește de la an la an, iar această strategie nu este privită ca un lux, ci ca necesitate pentru companiile care își doresc să rămână competitive și să se diferențieze de ceilalți.

 

Potrivit unui studiu realizat în anul 2018 de către BARC, tehnologia cloud are cel mai mare impact asupra soluțiilor de Business Intelligence, fiind urmată de Big Data, AI și IoT. Pentru că vechile soluții BI vor fi încet încet depășite, companiile încep de acum să ia în calcul investiții în soluții de ultimă generație, care să poată să țină pasul cu ritmul de creștere și cu nevoile lor. Soluțiile BI în cloud sunt înzestrate cu atribute precum flexibilitate și agilitate, ceea ce le face să facă față perfect schimbărilor.

 

Conform aceluiași studiu, 78% dintre companiile respondente au declarat că intenționează să investească în soluții cloud în următoarele 12 luni. Astfel vor reduce volumul de investiții în soluții hardware costisitoare, care se vor perima destul de rapid, având în vedere viteza de dezvoltare tehnologică și volumul tot mai mare de date, dar vor fi greu de înlocuit. 

 

Tehnologia cloud vine ca un răspuns la toate aceste provocări. Întrucât o organizație cântărește dacă tehnologia cloud este sau nu potrivită pentru ea, iată o parte din beneficiile de luat în considerare:

  • Timp scurt de implementare: beneficiați de soluția de Business Intelligence mai repede ca niciodată
  • Scalabilitate: scalarea datelor și a utilizatorilor după cum este necesar, fără compromisuri
  • Flexibilitate: adaptare la cerințele în schimbare ale afacerii
  • Securitate: securizarea datelor la toate nivelurile, plus conformitatea și certificatele 
  • TCO: economii de costuri prin migrarea în cloud

 

SocrateBI este o soluţie de business intelligence de ultimă generaţie adresată companiilor de orice mărime care doresc să aibă un sistem integrat de raportare, analiză şi notificare. SocrateBI (Business Intelligence) a fost dezvoltat având la bază platforma nr. 1 de Business Intelligence din lume, MicroStrategy. Mai mult de un milion de utilizatori din toată lumea şi mii de companii din toate industriile folosesc în fiecare zi platforma de business MicroStrategy, pentru decizii mai bune. SocrateBI poate fi utilizat în cloud pe baza unui abonament anual. 

Pentru mai multe detalii despre funcționalitățile și beneficiile SocrateBI pentru business-ul dumneavoastră, vă invităm să stabiliți o întâlnire cu unul dintre specialiștii BITSoftware. 

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...