Decizii bazate pe informație, nu pe intuiție

Date: 01-08-2017
Author: Alina Răfoi

decizii bazate pe informatii.png

 

Instrumentele de tip Business Intelligence furnizează managementului unei organizații informații referitoare la ‘starea de sănătate” a afacerii și ajută la luarea deciziilor strategice. Funcția soluțiilor software de BI este aceea de a asista managementul monitorizarea performanței companiei. În același timp, alături de soluțiile ERP, acestea asigură utilizarea adecvată și trasabilitatea tuturor resurselor companiei, rezultând transparența tranzacțiilor și contribuind la sporirea profitabilității.

 

Pentru decizii corecte și bazate pe informații, un manager are nevoie de o combinație de 3 elemente: sisteme informatice, procese de business și un partener de încredere care să le pună pe acestea cap la cap. Experiența acumulată după 23 de ani de colaborare cu sute de companii românești și internaționale, printre care se află și adevărați “mamuți” naționali și internaționali, ne-au ajutat să le cunoaștem business-ul atât de bine încât acum nu suntem simpli furnizori de soluții de business, ci le oferim și servicii suport și analiză în conceperea fluxurilor, proceselor și strategiilor de business.

 

Aceste soluții personalizate nu le arată doar cât de mult vând și din ce fac cel mai mare profit, ci merg mai în profunzime, la nivel de linie de produse și de servicii.

 

O decizie informată cu privire la schimbarea obiectivelor sau evaluarea gradului în care acestea sunt atinse, se poate face doar cu ajutorul proceselor standardizate și prin existența infrastructurii informaționale, care oferă suport decizional bazat pe informație, nu pe intuiție. SocrateERP conține datele necesare pentru crearea de informații necesare indicatorilor care sunt procesați în SocrateBI și BPWise. Soluțiile noastre oferă echipei de management abilitatea de a măsura în cifre concrete performanța organizației.

 

Dată fiind complexitatea dezvoltării și implementării unor soluții integrate de business, zeci de organizații au apelat la noi, pentru că avem experiența și competențele necesare pentru a dezvolta și implementa astfel de soluții. Avantajul nostru constă în experiența practică în implementarea soluțiilor de business în organizații provenind din industrii diferite, de mărimi diferite și cu cerințe diferite, dar și accesul la cunoștințe de ultim moment în tehnici de afaceri și tehnologii informaționale.

 

BITSoftware oferă servicii de dezvoltare, implementare și asistență pentru sisteme de business și instrumente de control, analiză și raportare. În procesul de implementarea, punem accent pe definirea modalităților de măsurare a performanței, care să se încadreze în strategia organizației și în concordanță cu obiectivele de profitabilitate.

Platforma MicroStrategy pe care este construit SocrateBI este recunoscută ca fiind lider mondial pe piaţa de Business Intelligence. Serverul MicroStrategy Intelligence rulează în cloud, împreună cu sistemul ERP și este cel mai avansat, scalabil, securizat şi robust server de Business Intelligence din industrie. Acesta este nucleul procesării analitice şi a management-ului serviciilor pentru toate rapoartele, analizele şi aplicaţiile.

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...