Fonduri europene pentru extinderea și modernizarea capacității de producție alături de soluții ERP, CRM, BI sau WMS

Date: 10-02-2017
Author: Alina Răfoi

fonduri europene erp.png

 

Și anul acesta companiile mici și mijlocii își pot crește profitabilitatea și maximiza potențialul în afaceri prin intermediul finanțărilor europene.

 

 

Începând cu 23 februarie 2017 și până în 23 august 2017, timp de 6 luni, companiile mici și mijlocii din România pot aplica la Programul Operațional Regional dedicat finanțării pentru îmbunătățirea competitivității IMM-urilor (POR Axa 2.2) cu proiecte de modernizare și extindere a capacității de producție în cadrul cărora pot primi finanțare și aplicațiile de tip ERP, CRM, BI sau WMSAceastă măsură se adresează companiilor din producție, servicii profesionale și salubritate/reciclare.

 

Mai multe informatii despre Fonduri europene nerambursabile 2017

 

Programul presupune finanțarea a maximim 90% din costuri, valoarea totală putând fi cuprinsă între 200.000 și 1.000.000 EURO. O condiție obligatorie, însă, pentru aprobarea proiectului este achiziționarea de active corporale, investiția nu poate fi făcută doar în sisteme informatice.

 

Contactați-ne pentru a face împreună toate demersurile necesare accesării fondurilor puse la dispoziție de către Uniunea Europeana!