MicroStrategy Desktop acum gratuit

Date: 22-12-2016
Author: Alina Răfoi

 

 

 

MicroStrategy Desktop este un instrument puternic de analiză a datelor, care le permite utilizatorilor să aibă acces la date și să își construiască tablouri de bord în câteva minute. Utilizatorii se pot acum conecta la peste 70 de surse de date (foi de calcul, baze de date relaționale, Hadoop și multe altele) fără nici un cost.

 

Microstrategy Desktop, disponibil pe Mac și PC, permite vizualizarea datelor din organizație în sute de feluri, se adresează oamenilor de business care își doresc să aibă control și să poată lua decizii strategice oricând, pe cont propriu, fără ajutor din partea altor departamente.

 

De acum, puteți utiliza Desktop pentru a accelera viteza de analiză a datelor:

  • Distribuiți tablouri de bord extrem de interactive și vizuale cu toți cei din organizație
  • Îmbunătățiți tablourile de bord existente cu ajutorul vizualizarilor D3 sau a analizei predictive
  • Reconfigurați tablourile de bord existente cu date noi și construiți mai rapid noi. Începeți cu exemplele din galeria de Tablouri de bord.
  • Proiectați tablouri de bord noi și analizați fără a avea nevoie de ajutor.

De asemenea, utilizatorii existenți ai versiunii web vor avea de acum posibilitatea să se conecteze la MicroStrategy Projects și să descarce rapoarte și tablouri de bord din interfața desktop.

 

Microstrategy Desktop poate fi descărcat gratuit de aici


BITSoftware este partener pentru România al furnizorului american de soluții de Business Intelligence, MicroStrategy. Prin intermediul acestui parteneriat, BITSoftware și MicroStrategy urmăresc dezvoltarea și distribuirea pe piața din România a celei mai complexe și complete soluții de Enterprise Business Intelligence.

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...