Entersoft Business Suite susține planurile actuale și viitoare ale Apivita

Date: 17-10-2023
Author: Alina Răfoi

Apivita  blog

APIVITA, care înseamnă „viața albinei”, este un brand inspirat din neprețuita societate meliferă și bogăția florei grecești. Fondată în 1979, își propune să promoveze un mod responsabil și durabil de a gândi și de a trăi, concretizat în produse naturale de frumusețe eficiente pentru față, păr și corp care îmbină în mod elegant și eficient propolisul, mierea, ceara de albine, laptisorul de matcă, extractele de plante și uleiurile esențiale organice.

De la lansarea pe piață, peste 300 de articole naturale pentru îngrijirea feței, a corpului și a părului au fost create și vândute. Toate utilizând extracte din plante grecești, uleiuri esențiale pure și multe inovații și patente. Pasiunea și viziunea companiei au dus la extinderea sa în 15 țări precum Spania, Japonia, Hong Kong, SUA, Cipru, Ucraina, România etc. Din acest motiv, compania avea nevoie să poată să răspundă rapid și precis la nevoile clienților. Software-ul inițial de introducere a comenzilor instalat în 2009 și un software intern creat în 2013 nu au putut ține pasul cu progresul industriei.

Viziunea echipei de management a fost de a îmbunătăți atât loialitatea clienților, cât și experiența personalului, printr-o soluție care să ajute APIVITA să atingă un nivel mai înalt de grijă pentru clienți și să ajute la dezvoltarea unei organizații inovatoare. Fiecare membru al diviziei trebuia să aibă acces în timp real la date, prin procese de sincronizare și o platformă online simplu de utilizat. Acest lucru nu s-ar fi putut realiza prin investiții în soluții software mai vechi și inadecvate.

Nevoia Apivita pentru o soluție software inovatoare, care să susțină atât cerințele de afaceri, cât și nevoile clienților a fost un factor cheie pentru selecția companiei. Entersoft avea tehnologia, soluția și cunoștințele necesare pentru a susține planurile actuale și viitoare ale Apivita.

Soluția propusă pentru Apivita a fost Entersoft CRM & Sales Force Automation (SFA), ideală pentru activitățile agenților de teren (adică preluarea comenzilor, retururi, merchandising, audituri, promoții, gestiunea stocurilor, chestionare pentru consumatori, monitorizarea prețurilor etc.), dar și pentru strategia de back-office și gestionarea proceselor interne (planificarea vizitelor, aprobări, analiza competiției etc.). Cu angajamentul și metodologia Entersoft, rezultatul a fost o implementare rapidă în 3 luni.

După implementarea noului sistem, echipele relevante au toate informațiile critice în orice moment și în timp real printr-o platformă ușor de utilizat. În plus, echipa de management are toate intrările și datele adecvate pentru o mai bună luare a deciziilor.

Echipele de vânzări și marketing sunt acum mai productive și pot programa și efectua mai multe întâlniri în același timp. În plus, funcționalitatea aplicației online a redus la jumătate timpul necesar pentru actualizarea sistemului cu date noi. Mai multe date înseamnă mai multe informații și pentru directorul de vânzări. Analizele, rapoartele, tablourile de bord interactive și indicatorii de performanță susțin luarea de decizii informate în timp real, îmbunătățesc productivitatea vânzătorilor și experiența consumatorului.

“Prin utilizarea soluției Entersoft, echipa de vânzări are în mâinile sale nu doar un instrument puternic pentru gestionarea comenzilor clienți, ci mai ales un CRM care o ajută să servească oricând cel mai pretențios client. Mai precis, am organizat datele pentru întâlnirile zilnice  de la clienți în funcție de parametri cantitativi și calitativi. În plus, avem un mecanism de creare propunere de comandă bazată pe date istorice. În prezent, Managerul de Vânzări are capacitatea de a gestiona cu acuratețe ciclul săptămânal și lunar al întâlnirilor și pe cel al vânzărilor pentru întreaga echipă. Divizia de marketing are feedback imediat din piață, iar cooperarea sa cu echipa de vânzări este mai eficientă.” - George Gogonas, IS Project Manager APIVITA

Iată câteva cifre din care reies principalele beneficii de care se bucură utilizatorii și managementul Apivita în urma implementării soluțiilor Entersoft CRM și Entersoft SFA: 

  • Reducere cu 50% a timpului de actualizare cu date noi, datorită stabilității aplicației
  • Creștere cu 20% a numărului de întâlniri
  • Scădere cu 60% a timpului de pregătire a reprezentanților de vânzări
  • Scădere cu 70% a timpului de introducere a chestionarelor în CRM
  • Scădere cu 40% a timpului de analiză a datelor financiare ale clienților

Descărcați studiul de caz pentru a afla mai multe detalii despre cerințele proiectului, felul în care am abordat această colaborare și care sunt beneficiile în urma implementării soluțiilor Entersoft CRM și Entersoft SFA

Solicitați un demo

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...