Planificați și monitorizați operațiunile din lanțul de aprovizionare cu Entersoft WMS

Date: 13-10-2023
Author: Alina Răfoi
Entersoft WMS BlogEntersoft WMS®, parte a Entersoft Business Suite, este o soluție software modernă, de ultimă generație care vă permite să luați decizii asupra proceselor operaționale zilnice, să reduceți complexitatea, să optimizați costurile și să gestionați resursele în interiorul și în afara granițelor depozitului.

În doar 5 ani de prezență pe piață, soluția a fost implementată în peste 50 de companii medii și mari cu volume mari de tranzacții. Soluția Entersoft WMS® este recunoscută pentru scalabilitate și adaptabilitate la dimensiunea și complexitatea afacerii. 

Funcționalitățile standard, împreună cu modulele specializate, se potrivesc depozitelor de dimensiuni mici și cu complexitate medie către redusă, în timp ce caracteristicile avansate și algoritmii de proces optimizați pot gestiona eficient cerințele depozitelor mai complexe și mai mari. Entersoft WMS® este conceput pentru a satisface cerințele ridicate ale companiilor 3PL și 4PL.
 
De ce Entersoft WMS? Pentru că este o soluție de management al depozitelor care permite utilizatorilor nu doar să gestionați atributele produsului sau să îmbunătățească utilizarea resurselor în depozit, ci și să optimizeze gestiunea stocurilor și pickingul prin intermediul algoritmilor inteligenți care au un impact important asupra gestionării mai eficiente a spațiului de depozitare. 

“Amvyx a gestionat întotdeauna provocările în mod dinamic și cu spirit antreprenorial. Din acest motiv investește în mod sistematic și își dezvoltă și modernizează operațiunile, alegând soluții integrate și inovatoare cum sunt Entersoft ERP și Entersoft WMS. Într-un timp foarte scurt, aceste două soluții au devenit esențiale pentru funcționarea eficientă a centrului nostru de depozitare și distribuție.” - Konstantina Gianna - Supply Chain Manager, Amvyx

Costurile de manipulare a stocurilor sunt ținute sub control și optimizate prin:
  • Alegerea dintr-o varietate de metode de picking pe cea care vi se potrivește cel mai bine
  • Eficientizarea procesului de picking prin integrarea cu diverse tipuri de tehnologii - transportoare, sisteme pick-to-light, sort-to-light, put-to-light, pick-to-voice. 
  • Programarea mai eficientă a camioanelor, a șoferilor și a livrărilor
  • Reducerea numărului de retururi

De asemenea, se pot obține rezultate mai bune cu resurse mai puține prin: 
  • Folosirea unor algoritmi optimizați care cresc eficiența pickingului
  • Optimizarea plasării produselor în spațiile potrivite din depozit (slotting)
  • Îmbunătățirea procesului de livrare și reducerea erorilor cu ajutorul tehnologiei ES Touch la stația de ambalare
  • Folosirea algoritmilor de reaprovizionare și putaway
  • Utilizarea proceselor bazate pe evenimente - ciclu de numărare bazat pe numărul de produse de cules și alte atribute


“Entersoft ERP și WMS au acoperit cu succes toate nevoile companiei noastre, în special în ceea ce privește depozitul nostru. Rezultatele au fost evidente imediat după implementare. Ne simțim pe deplin mulțumiți că am selectat aceste soluții și această companie, care și-a dovedit încă o dată profesionalismul și seriozitatea” - Vasiliki Soufli - IT Manager, Shop and Trade

Mai multe informații despre beneficiile și funcționalitățile soluției Entersoft WMS găsiți pe pagina dedicată, iar pentru o prezentare detaliată și personalizată pe nevoile companiei din care faceți parte, vă rugăm să solicitați o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri.  

Solicitați o prezentare personalizată

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...