Noi funcționalități pentru SocrateCloud ERP

Date: 25-04-2017
Author: Alina Răfoi

Noi functionalitati pentru SocrateCloud.png

 

SocrateCloud, platformă completă de business în cloud, a încheiat primul trimestru din 2017 cu noi funcționalități dezvoltate și utilizate de clienții din diverse industrii pentru a-și eficientiza încă și mai mult activitățile de business. Haideți să facem o scurtă trecere în revistă a celor mai importante noutăți.

 

Proces flexibil de acordare de discount-uri pentru comenzi client

Procesul de acordare a discount-urilor este de acum mult mai flexibil. De acum puteți acorda mult mai ușor discount-uri clienților în funcție de intervalul valoric în care se încadrează totalul unei comenzi, dar se pot acorda și doar pentru anumite produse dintr-o comandă. Această flexibilitate în acordarea de discount-uri, încurajează clienții să își planifice mai bine comenzile, iar dumneavoastră puteți să vă gestionați mult mai eficient stocurile și politicile de preț și de discount.

Urmărirea facilă a comenzilor și livrărilor

A fost adăugat un nou dashboard care permite utilizatorilor să urmărească stările comenzilor furnizor și livrărilor client pe un panou de bord de tip kanban. Astfel se poate determina și controla mult mai ușor stadiul acestora în mod vizual.

Rezervare cu blocare de stoc

Aceasta este o altă nouă funcționalitate dezvoltată în modulul Comercial. Această nouă funcționalitate permite clienților noștri să evite situații de suprastoc sau de ratare a livrărilor client și să aibă un control mai bun al aprovizionării, dar și al livrărilor pe care le au de făcut. Funcționalitatea vine în completarea metodei de aprovizionare de tip ”order-to-order” în vederea alocării automate a cantităților recepționate strict către comenzile client care au stat la baza lansării comenzii furnizor. În acest fel se asigură livrarea cu prioritate a comenzilor client. Despre avantajele folosirii acestei opțiuni puteți citi mai multe detalii în studiul de caz Mediclim.

Gestiune eficientă a proiectelor

Zona de management al proiectelor a suferit și ea câteva modificări, care aduc beneficii destul de importante companiilor care lucrează pe proiecte, cum ar fi cele din construcții. Proiectele cu o structură complexă, cu faze, subfaze și activități sunt mult mai ușor de urmărit și gestionat. O poveste de succes din această zonă este cea a companiei de construcții Rampad.

Rapoarte optimizate de management al stocurilor

Rapoartele au fost reorganizate și optimizate și permit acum o rulare mult mai rapidă pentru volume mari de date. Rezultatele s-au resimțit imediat. Într-un mediu cu un volum mare de date, cu zeci de mii de articole stocabile, mii de gestiuni și milioane de tranzacții, timpii de execuție au fost reduși semnificativ.

 

Fiecare nouă versiune de SocrateCloud vine cu funcționalități importante care ajută companiile din construcții, distribuție, servicii profesionale sau agro să-și îmbunătățească și eficientizeze activitatea.

 

Pentru a descoperi toate funcționalitățile SocrateCloud, aveți la dispoziție un cont demo gratuit valabil 30 de zile.

Urmăriți-ne și pe Linkedin, Facebook, Twitter sau Google+ pentru a afla noutăți despre produsele și serviciile noastre.

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Arhivă

mai mult...