Noul site BITSoftware, platformă de conținut specializat

Date: 14-11-2017
Author: Alina Răfoi

BITSoftware-new-Website-blog.png

Noul site BITSoftware (www.bitsoftware.eu) are acum un conținut personalizat pentru companiile din industriile cărora ne adresăm, pentru că ne dorim să evoluăm și să fim tot timpul alături de clienți, potențiali clienți și parteneri, cu informații cât mai diversificate. În noul website descoperiți o interfață prietenoasă, ușor de utilizat, un design care ne reprezintă și aveți acces rapid la informațiile de care aveți nevoie,  de pe orice dispozitiv.Site-ul BITSoftware vă ajută și să vă clarificați nevoile reale pentru soluții de eficientizare a afacerii, astfel încât să vă putem deveni un partener în realizarea obiectivelor pe termen lung.

 

În zona de Resurse, vă punem la dispoziție o serie de materiale pe care le puteți descărca gratuit și care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine avantajele utilizării soluțiilor și serviciilor BITSoftware: articole de blog, webinarii, studii de caz, broșuri, video-uri și alte prezentări.

 

Pe lângă funcţionalitățile bogate existente în soluțiile software de business (ERP, CRM, BI, WMS, salarizare, colectare de date, analiza profitabilității, monetizare, Office Cloud și eLearning), și serviciile aferente, punem la dispoziție și un nou serviciu - AppFactory, prin intermediul căruia specialiștii noștri dezvoltă  extensii şi adaptări funcţionale bazate pe cerinţele dumneavoastră specifice.

 

Vreți să testați toate capabilitățile aplicației SocrateERP în cloud fără nici un cost? Vă punem la dispoziție posibilitatea de a opta pentru versiunea demo gratuită pentru 30 de zile. Puteți, de asemenea, solicita prezentări personalizate ale soluțiilor noastre în funcție de cerințele organizației și industriei din care faceți parte.

 

Sperăm să aveți o experiență cât mai plăcută și așteptăm feedback-ul dumneavoastră!

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...