Versiune nouă pentru SocrateERP în cloud

Date: 19-03-2019
Author: Alina Răfoi

Sistem ERP - SocrateERP

BITSoftware anunță lansarea unei noi versiuni pentru SocrateERP în cloud, platforma completă de business, care cuprinde noi funcționalități dezvoltate și utilizate de către clienții noștri din diverse industrii pentru a-și eficientiza activitățile de business. În continuare, o scurtă trecere în revistă a celor mai importante noi funcționalități.

 

Extinderea portofoliului de integrări cu curierii

 

Dacă până acum SocrateERP se integra cu aplicațiile de curierat de la Urgent Cargus, Fan Courier și Nemo pentru generarea și tipărirea notei de transport (AWB) și pentru realizarea centralizatorului de AWB-uri, de acum portofoliul de integrări cu curierii este completat cu furnizorii DB Schenker și UPS, în vederea acoperirii operațiunilor logistice.



Kanban board pentru urmărirea comenzilor client

 

În vederea aplicării principiilor de management vizual a fost adăugat un nou K-Board ce oferă o imagine de ansamblu asupra comenzilor client deschise grupate după stările acestora.

 

De asemenea, am adăugat funcționalități noi și interesante și pentru cei care folosesc o componentă de call-center în activitatea de zi cu zi, cât și pentru cei care au nevoie să urmărească și să planifice activitățile de service pentru utilaje și echipamente.  

 

Fiecare nouă versiune de SocrateERP în cloud vine cu funcționalități importante care ajută companiile din construcții, distribuție, servicii, agro sau vinificație să-și îmbunătățească și eficientizeze activitatea.

 

Pentru a descoperi toate funcționalitățile SocrateERP, aveți la dispoziție posibilitatea de a vă crea un cont demo gratuit valabil 30 de zile.

 

Urmăriți-ne și pe Linkedin, Facebook, Twitter pentru a afla noutăți despre soluțiile și serviciile noastre.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...