Versiune nouă pentru utilizatorii SocrateERP on premise

Date: 19-07-2020
Author: Dora Manolescu

business-1031754_1920

 

Începând de acum, clienții BITSoftware care utilizează cea mai recentă versiune a soluției SocrateERP on-premise, se vor bucura de noi funcționalități și îmbunătățiri. Vom aminti în continuare câteva dintre cele mai importante modificări care ușurează activitatea utilizatorilor.

Pentru utilizatorii care doresc să renunțe la formularele tipărite, dar și celor care, în contextul actual, au dificultăți cu livrarea fizică a facturilor către clienți, am dezvoltat un nou proces de trimitere pe email de facturi client în format pdf. Acest proces poate fi executat manual sau automat și este auditat, astfel încât se pot consulta oricând informații legate de adresele de email la care au fost trimise facturile, precum și data și ora trimiterii. 

 

Pentru reducerea timpului de înregistrare în sistem a încasărilor cu numerar în cazul firmelor ce lucrează cu agenți și încasări în teren, a fost adăugată o funcționalitate de import a încasărilor de facturi client din excel.

 

A fost activată opțiunea de arhivare a rapoartelor de tip rdl direct din ecranul de tipărire, pe lângă funcționalitatea de trimitere email deja existentă. Raportul este vizibil în atasamentele la nivel de document. Pentru moment arhivarea este posibilă doar pentru documentele: comandă/confirmare furnizor, comandă și factură client, dar funcționalitatea se va extinde în versiunile următoare și pentru alte documente și rapoarte.

 

Au fost de asemenea optimizate rapoarte de vânzări și trezorerie pentru a răspunde unor cerințe noi de raportare, iar pentru ecranele de vizualizare a fost extinsă utilizarea gridurilor noi DevExpress.

 

Despre SocratePlus

SocratePlus este un sistem inteligent și modular de gestiune economică, o platformă pentru planificare şi gestiunea tuturor resurselor din organizaţie. SocratePlus a fost, de-a lungul anilor, implementat cu succes în zeci de companii românești din retail, distribuție și industrie de proces. Găsiți pe site câteva dintre poveștile de succes ale clienților noștri.

Despre BITSoftware

Cu peste 25 de ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-și îmbunătățească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, și să realizeze obiectivele de creștere pe termen lung. BITSoftware este una dintre primele companii românești care a dezvoltat un sistem ERP, acum soluțiile noastre de business fiind utilizate de peste 200 de companii medii și mari, românești și internaționale, din diverse domenii de activitate.

Pentru mai multe informații despre soluțiile BITSoftware, vă rugăm să ne contactați pe adresa office@bitsoftware.ro sau să consultați site-ul www.bitsoftware.eu.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...