Un nou an, noi oportunități

Date: 16-01-2017
Author: Alina Răfoi

arrows-1915374_1920.png

 

Începutul de an este momentul ideal pentru analizarea rezultatelor realizate în anul ce a trecut și pentru planificarea activităților de anvergură pentru anul în curs. Pentru toți este un moment propice pentru a face planuri strategice, pentru a evalua ce a funcționat și ce nu, dar și pentru a planifica resursele în concordanță cu obiectivele de business.

 

Soluția software ERP vă oferă instrumentele de analiză și control de care aveți nevoie ca să creșteți potențialul și performanța în business.

 

Sunteți gata de acțiune? Creați un cont până la 31.01.2017 și beneficiați de 3 luni de abonament gratuit. 

 

Veți beneficia astfel de capacitățile extinse de gestiune și analiză ale soluției Socrate ERP & CRM & BI, utilizata de nume precum Jidvei, RDS&RCS, F64, Caussade Semences Est Europa, C.C.C. Kronstadt, Mediclim, Oil Terminal, Rio Bucovina, Alcedo sau Domeniile Tohani.

 

Doar anul trecut, celor peste 200 de clienți existenți li s-au alăturat nume importante precum Rampad, Rock Star Construct, Largo, Fidelio Farm, Anylan, Erebus Tehnics, Printeon KFT, Key Account Consulting, Alessia Advising, EKR, Toyo Motor Center, Agropec Dionis sau Benaza.

Vă așteptăm să ne cunoaștem și să începem o colaborare armonioasă!

 

Incercați Socrate ERP gratuit. Creați un con demo acum și beneficiați de 3 luni gratuite la abonament.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...