SocrateCRM, cheia succesului în serviciile de asistență pentru clienți

Date: 20-05-2022
Author: Alina Răfoi

SocrateCRM service blog

Fiecare interacțiune cu clienții este o oportunitate de a vă dezvolta afacerea. Un serviciu de de calitate de asistență pentru clienți aduce avantaje competitive, stimulând fidelitatea și recunoașterea brandului pe care îl reprezentați. Dacă printre obiectivele dumneavoastră de business se regăsește și îmbunătățirea continuă a calității serviciilor, BITSoftware vă oferă soluția potrivită!

 

Scopul SocrateCRM este acela de a vă ajuta să controlați, organizați și optimizați toate solicitările venite din partea clienților. Unul din marile avantaje ale lucrului cu o astfel de aplicație este acela ca gestionează, la nivel de client, într-un timp prestabilit și cu atenționări dacă acesta este depășit, toate intervențiile de la introducerea sesizărilor, alocarea tichetelor, descriere defectelor semnalate, monitorizarea intervenției și până la închiderea incidentului și notificarea clientului. De asemenea, se pot gestiona toate echipamentele aflate în mentenanță (furnizor, brand, caracteristici tehnice, garanții), precum și al echipamentelor aflate în garanție. 

 

SocrateCRM asigură înregistrarea și monitorizarea sesizărilor interne sau externe.

 

 

SocrateCRM Service Management oferă trasabilitatea completă a sesizărilor și un mod vizual de gestiune, cu ajutorul unui tablou Kanban, care urmărește sesizările de la intrarea lor în sistem, evidențiază stările de procesare (planificare, estimare, realizare, alocare de la un reprezentant la altul, cu posibilitatea de a contoriza timp folosit pentru soluționare) și până la facturare. 

 

Pe scurt, cu SocrateCRM reușiți să îmbunătățiți continuu calitatea serviciilor prin faptul că puteți să:

  • răspundeți în cel mai scurt timp corelat cu cadrul contractual
  • capturați cu ușurință efortul prestat 
  • facturați automat serviciile 
  • analizați serviciile prin tablouri de bord, rapoarte și notificări

 

Pentru mai multe informații despre soluțiile noastre, accesați www.bitsoftware.eu.

 

Solicitați o prezentare SocrateCRM

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...