SocrateERP & CRM, soluția pentru dezvoltatorii imobiliari

Date: 27-05-2022
Author: Alina Răfoi

Solutia pentru dezvoltatorii imobiliari blog

După ce, în 2020 şi 2021, industria de construcții a susţinut întreaga economie atât în România, cât şi în Europa, a urmat o perioadă grea pentru constructori, în care efectele pandemiei s-au făcut simţite. După pandemie, au venit efectele războiului din Ucraina: stocurile de materiale au devenit o problemă, iar prețurile au sărit în aer. Toate aceste evenimente vor avea efecte ani de acum înainte, pentru că chiar dacă războiul din Ucraina s-ar termina mâine, ar dura poate ani întregi să se refacă lanţurile de aprovizionare, pentru că multe fabrici şi drumuri au fost deja distruse.

 

Acum mai mult decât oricând, activitatea dezvoltatorilor imobiliari depinde fundamental de planificare, bugetare și execuție exemplară la orice stadiu al proiectului. Coordonarea tuturor activităţilor asociate construcțiilor necesită un sistem informatic complex, care să permită şi integrarea cu soluţii avansate de project management. 

 

BITSoftware a dezvoltat o soluție software completă care ​​ are ca scop principal automatizarea și eficientizarea proceselor specifice activității firmelor de construcții și a dezvoltatorilor imobiliari. 

Funcționalități și elemente cheie

 

  • Gestiunea proiectelor de la livrarea imobilului de către constructor și până la vânzarea către beneficiarul final 
  • Gestiunea activităților de marketing
  • Gestiunea echipei de vânzări și a întregului ciclu de vânzare, de la lead-uri, condiții comerciale, ofertă, contracte, comenzi clienți, livrare, facturare și până la încasare
  • Monitorizarea statusului proprietăților (liber / rezervat / vândut)
  • Gestionarea obiectivelor și indicatorilor de performanță
  • Administrarea imobilului post-vânzare (cheltuieli comune de întreținere, 
  • Stocarea și administrarea contractelor și tranzacțiilor într-un singur loc
  • Administrarea imobilului post-vânzare prin preluarea facturilor furnizorilor de utilități și repartizarea procentuală la nivel de apartament în funcție de suprafață
  • Gestiunea spațiilor de închiriat

 

Acum 2 ani, am pornit la drum într-un proiect interesant alături de QUALIS Properties, unul dintre cei mai mari și ambițioși dezvoltatori imobiliari din Brașov, cu proiecte rezidențiale și logistice. Compania QUALIS Properties S.A. furnizează servicii de construcţii, de vânzare, marketing, managementul şi administrarea proprietăţii imobiliare. 

 

Cu ajutorul soluțiilor ERP și CRM furnizate și implementate de echipa BITSoftware, QUALIS Properties își monitorizează activitățile de vânzare, gestionează disponibilitatea de apartamente, urmărește avansurile și starea contractelor și a comenzilor. 

 

Centralizați operațiunile cu o soluție software dedicată

 

Optimizați costurile de operare

Primiți acces în timp real la informații despre imobile și despre modul în care echipa dumneavoastră utilizează resursele, pentru simplificarea procesului de luare a deciziilor.

 

Simplificați colaborarea

Toate comunicările vor fi disponibile pe o singură platformă. Monitorizați deciziile luate și lucrările finalizate pentru o pistă de audit sigură și transparentă.

 

Obțineți rapoarte personalizate 

Construiți rapoarte care răspund nevoilor dumneavoastră interne și/sau cerințelor investitorilor.

 

Fără pierderi de informații

Transmiterea de informații în mod digital și într-o singură platformă asigură un schimb complet între toate părțile implicate.



Aveți nevoie de o aplicație software dedicată activității desfășurate de către un dezvoltator imobiliar? Solicitați un demo

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...