[ebook] Digitalizarea: o necesitate pentru companiile de servicii profesionale din România

Date: 24-05-2022
Author: Alina Răfoi

ebook digitalizare service blog

Companiile de servicii sunt un adevărat motor al economiei românești, iar clienții și contextul actual le obligă să se digitalizeze, dacă nu au făcut-o încă.

 

Digitalizare sau Transformare digitală, indiferent cum denumim procesul de trecere de la analogic la digital nu mai este doar un buzzword, ci mai degrabă o etapă firească în evoluția oricărui business. Aceasta promite numeroase oportunități și beneficii: de la optimizări de procese, la creșteri ale productivității și reduceri de costuri. Apoi, pe măsură ce generațiile de utilizatori și de cumpărători se schimbă, se transformă și comportamentele acestora: nativii digitali preferă și pretind un alt tip de experiență. Iar contextul actual nu face decât să evidențieze nevoia de digitalizare, pentru că economiei digitale i s-a alăturat o economie a distanțării, “the low touch economy” cum o numesc experții. 

 

New call-to-action

Dacă pe timp de stare de urgență, supraviețuirea multor 

afaceri a depins de capacitatea lor de a trece rapid către soluții digitale, în perioada următoare companiile vor continua să aibă nevoie să se întâlnească mai ușor și mai repede cu clienții lor, și cu cât mai puține costuri implicate. 

 

Care sunt soluțiile software pe care le oferim, ce funcționalități putem acoperi și de ce avantaje vă puteți bucura? Aflați din acest ebook gratuit!

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...