Noutăți SocrateERP în cloud

Date: 10-05-2022
Author: Alina Răfoi

Noutati SocrateERP blog.jpg

Aflați care sunt cele mai importante noutăți cu care vine cea mai recentă versiune SocrateERP în cloud și care sunt beneficiile de care vă puteți bucura. 

 

Soluția SocrateERP în cloud are o versiune nouă. Aceasta nu este o noutate în sine, dar în continuare vom face o scurtă trecere în revistă a celor mai importante noi funcționalități dezvoltate pentru clienții noștri.

 

Cea mai importantă noutate este, desigur, cea legată de SAF-T, Declarația D406, este cea mai importantă noutate fiscală a acestui an. SocrateERP este pregătit pentru generarea declarației SAF-T, conform reglementărilor legislative, dar despre acest lucru vom scrie mai pe larg zilele următoare. 

 

Extinderea integrărilor SocrateERP - eficiență, rapiditate și costuri reduse de operare

De acum, SocrateERP este integrat cu sistemul online banking pus la dispoziţia clienţilor de către Raiffeisen Bank. Extensia Online Banking SocrateERP permite importul şi prelucrarea automată a unui extras de cont obţinut din aplicaţia furnizată de bancă sau alte aplicaţii proprii ale clienţilor. 

 

Am extins, de asemenea, lista aplicațiilor de curierat cu care SocrateERP este integrat cu aplicația Sameday, ceea ce înseamnă trimiterea automată a comenzii către curier cu toate datele şi generarea, totodată, a documentelor de transport (AWB) care pot fi transmise mai departe către clienți.

 

SocrateERP este  platformă deschisă construită pe o arhitectură care permite extinderea cu ușurință a aplicației pentru nevoi specifice și integrări cu alte softuri, echipamente și dispozitive, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor organizațiilor. SocrateERP este deja integrat cu o varietate de soluții de nișa menite să acopere activități specifice de business, iar la cerere poate fi integrat și cu alte soluții externe, destinate desfășurării activității în condiții optime. 

 

Pe parte hardware, SocrateERP se poate integra cu un număr infinit de dispozitive și senzori (POS, cântare, handheld-uri, case de marcat sau alte dispozitive pentru automatizarea fluxurilor), care să vă permită să profitați din plin de tehnologia IoT.

 

Vedeți în detaliu posibilitățile SocrateERP de integrare software și hardware

 

Înarmarea cu o soluție ERP capabilă să evolueze și să țină pasul cu cerințele actuale reprezintă o condiție esențială pentru succesul companiilor care doresc să aibă succes în afaceri și să fie cu un pas înaintea competitorilor lor.

 

Control îmbunătățit al consumurilor de materiale pe proiecte 

Pentru toți beneficiarii care își desfășoară activitatea pe baza proiectelor, am extins funcționalitatea de control prin introducerea unui proces de verificare a materialelor consumate, dacă se înscriu în cantitățile planificate. În cazul în care există depășiri, utilizatorul primește un mesaj de notificare, caz în care managerul de proiect poate stabili dacă limitează consumul sau nu. 

 

(Re)clasificare automatizată a terților în funcție de criterii alese de utilizator

A fost adăugat un proces automatizat de (re)clasificare a terților în funcție de unul dintre cele trei criterii: volum comenzi, volum facturat, volum încasat. Utilizatorul poate seta politica și pragurile de încadrare a terților și poate rula acest proces sau îl poate pune în scheduler. 

 

Interfață utilizator prietenoasă

Pentru a veni în ajutorul utilizatorilor, am extins opțiunea de help contextual. Odată cu noua versiune aveți la dispoziție aceeași funcționalitate și pentru rapoarte și procese. Această nouă opțiune este utilă și cu un impact mare și pentru cei care-și construiesc propriile coloane, rânduri, etc. în ferestre, astfel încât pot documenta ce înseamnă fiecare câmp și când și cum trebuie completat. 

 

Nu sunteți încă client SocrateERP? 

Solicitați o prezentare

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...