De ce să migrați aplicațiile în cloud?

Date: 07-04-2020
Author: Alina Răfoi

Cloud-ul este flexibil și la fel trebuie sa fie și angajații, dar și companiile. Cel mai bun exemplu pe care îl putem da este situația actuală în care ne aflăm, când angajații sunt obligați să lucreze de acasă, iar companiile vor și trebuie să își continue activitatea și să aibă angajați la fel de productivi. 

 

Tehnologia cloud presupune stocarea de date (cum ar fi fișiere text, foto sau video) și de aplicații software pe infrastructură hardware stocată în cloud și pe care utilizatorii le pot accesa pe internet. Tehnologia cloud permite companiilor să devină mobile, dând posibilitatea angajaților să lucreze de oriunde, putând accesa aplicațiile direct dintr-un browser. Această metodă de lucru este mai rapidă, mai ieftină, mai flexibilă și mai sigură și reduce costurile cu infrastructura.

 

Utilizatorii lucrează permanent cu cele mai noi versiuni de software, actualizările la ultima versiune fiind făcute de furnizorul aplicației. Accesul la baza de date se face securizat astfel încât datele sunt în siguranță. Datele sunt mai sigure în cloud, decât atunci când sunt stocate pe serverele proprii. Despre securitatea datelor în cloud puteți citi mai pe larg aici. Acestea pot fi accesate de oriunde și partajate cu alți utilizatori, acest lucru făcând din tehnologia cloud un instrument productiv și eficace.

 

Pentru ca business-ul dumneavoastră să reziste în timp , trebuie să vă aliniați noilor tehnologii

 

Care sunt beneficiile migrării aplicațiilor în cloud? 

Avantaje apps in cloud ro

 

  • Acces 100% online la aplicații 
  • Disponibilitate 24/7 a datelor 
  • Performanță maximă pentru echipa dumneavoastră de IT - vor putea fi îndeplinite task-uri mai importante decât doar întreținerea infrastructurii 
  • Scalabilitate în ceea ce privește gestionarea volumului mare de resurse - puteți modifica oricând spațiul de stocare în functie de nevoi
  • Zero investiții în infrastructură - fără servere, fără licențe, fără administrator de sistem
  • Fără costuri de licențiere - se plătește doar un abonament de mentenanță, în funcție de numărul de utilizatori
  • Predictibilitate la planificarea bugetelor - plătiți cât folosiți
  • Securitate îmbunătățită a datelor, backup și recuperare în caz de dezastru

 

Ce oferă BITSoftware?

 

Oferim consultanță în alegerea celor mai potrivite tehnologii cloud pentru clienții noștri, apoi ne implicăm în livrare, configurare, implementare sau migrarea utilizatorilor și a serviciilor aferente. Am făcut acest lucru atât pentru companii mici cât și pentru organizații mari cu sute sau mii de utilizatori. 

 

Prin parteneriatul tehnologic cu Amazon (Amazon Web Services) început în 2012, echipa noastră deține o vastă experiență tehnică pentru migrarea aplicațiilor în cloud. Aceasta împreună cu experiența de livrare a soluțiilor de business (ERP, CRM, BI, WMS) mapate pe nevoile organizațiilor din diverse industrii ne fac să putem asigura o migrare în cloud rapidă și fără întreruperi pentru procesele interne, cu costuri reduse, flexibilitate și o administrare simplificată a infrastructurii IT.

 

Vă putem ajuta să găsiți o soluție inteligentă, potrivită cerințelor business-ului dumneavoastră, dar pentru asta trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Contactați-ne și împreună vom alege soluțiile care vi se potrivesc cel mai bine! 

 

Doriți mai multe informații? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...