Amazon Connect - call center în cloud pentru o experiență autentică de comunicare cu clienții

Date: 22-04-2020

Amazon Connect este un centru de contact cloud omnichannel ușor de utilizat, care ajută companiile să continue să ofere servicii client la un cost mai mic, chiar și remote.

 

Povestea a început în urmă cu 10 ani, atunci când retailer-ul Amazon avea nevoie de un centru de contact (call center) care dorea să ofere clienților săi o experiență personală și naturală atunci când discutau cu unul dintre reprezentanții echipei de vânzări sau suport clienți, chiar dacă se întâmpla telefonic sau prin intermediul unui chat. 

Pentru că nu au reușit să găsească un astfel de sistem, l-au conceput și l-au făcut disponibil tuturor companiilor, indiferent de mărime, care doresc să ofere o experiență diferită clienților lor. 

 

Screenshot 2020-04-22 at 12.18.35

Proiectat pentru a fi un centru de contact omnichannel, Amazon Connect oferă o experiență perfectă atât pentru voce, cât și chat, pentru clienții și agenții dumneavoastră. Acesta include un set de instrumente pentru rutare pe bază de competențe, analize în timp real și instrumente de gestiune intuitive, toate la un preț pay-as-you-go. Amazon Connect simplifică operațiunile centrului de contact, îmbunătățește eficiența operatorilor de call-center și a agenților și reduce costurile. Centrul de contact poate fi configurat în doar câteva minute pentru a oferi suport pentru milioane de clienți. 

 

Amazon Connect este o platformă completă pentru gestionarea vânzărilor, serviciului clienți și asistență, toate conectate pentru a ajuta organizațiile să funcționeze eficient.

 

Ce oferă Amazon Connect? 

 

  • Suport pentru desfășurarea activității de la distanță
  • Sistem deschis, conectare cu orice dispozitiv, de oriunde prin intermediul unui browser
  • Integrare prin API cu SocrateCRM, SalesForce sau orice alt sistem CRM 
  • Flexibilitate - se pot adăuga roboți și elemente de AI pentru automatizare
  • Re/configurări ușoare și rapide
  • Îmbunătățirea eficienței agenților
  • Rutarea solicitărilor bazată pe competențe 
  • Analize intuitive și în timp real 

 

Prin ce se diferențiază Amazon Connect? 

Faceți modificările necesare în doar câteva minute

 

Amazon Connect este simplu de configurat și utilizat. Cu doar câteva clicuri, puteți configura un call center omnichannel, iar agenții pot începe comunice cu clienții. Prin intermediul unei interfețe utilizator extrem de intuitive, puteți face toate modificările necesare din doar câteva click-uri și puteți crea fluxuri de contact atât vocal, cât și chat, fără a fi nevoie de dezvoltări suplimentare, care consumă timp și bani. 

Costuri cu până la 30% mai mici față sistemele tradiționale de call center

 

Amazon Connect costă mai puțin decât sistemele de call center tradiționale. Cu Amazon Connect plătiți doar pentru timpul petrecut în interacțiunea cu clienții, la care se adaugă taxele de telefonie și mesagerie asociate. Nu există taxe lunare minime, angajamente pe termen lung sau taxe pe licențe plătite în avans. 

Agilitate crescută

 

Cu Amazon Connect puteți să scalați centrul de contact (în sus sau în jos), în funcție de numărul de solicitări din partea clienților. Este ideal pentru cei care organizează campanii de sezon sau pentru cei care vor să se adapteze rapid unor evenimente neplanificate. 

 

Amazon Connect este o platformă flexibilă care se adaptează oricărui tip de afacere sau solicitare, de la automatizarea apelurilor până la notificarea clienților despre informații importante.

 

Sunteți gata pentru o demonstrație? Specialiștii noștri vă stau la dispoziție

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...